Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

(S) Banshee 2.2ft i Buffalo 2.2ft

.szybki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Banshee
ID: 8184
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 30k
Dodatki: ft (bez baku) lampy ice (ale chyba się mylę)  rgb 0 255 255

Cena: 880k cena do LEKKIEGO nego.
Coś od siebie: Kozak auto vmax 248
SS’y:

Model: Buffalo
ID: 444
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15k
Dodatki: ft (bez baku i atrapy i up2)

Cena: 530k
Coś od siebie: Kozak Buffalo Vmax 230. 
SS’y:

Edytowane przez SZYBKI|JD|

25 minut temu, Innocent napisał:

Banshee 800k.

Piszesz,że minimum banshee 850k, a wystawiłeś za 880k do lekkiego nego, a banshee 2.2 ft chodzi po 750-800k, za 900/1kk bulleta 2.2 ft.

Nadal nie widzę tego banshee za 750-800k.

Dalej!

PS: a co do bulletow to na giełdzie są po 1.2kk a bullet był zawsze droższy od banshee o 100k.

3 godziny temu, SZYBKI|JD| napisał:

Nadal nie widzę tego banshee za 750-800k.

Dalej!

PS: a co do bulletow to na giełdzie są po 1.2kk a bullet był zawsze droższy od banshee o 100k.

Co z tego, że za 1.2kk jak nikt za ten shit tyle nie daje, bo banshee 2.2 ft kosztuje 750/800/850k, a bullet w salonie o ile się nie mylę jest 20k tylko droższy w salonie to ja nw czm przy bullecie ft cenią sobie go o 300k więcej .

51 minut temu, Innocent napisał:

Co z tego, że za 1.2kk jak nikt za ten shit tyle nie daje, bo banshee 2.2 ft kosztuje 750/800/850k, a bullet w salonie o ile się nie mylę jest 20k tylko droższy w salonie to ja nw czm przy bullecie ft cenią sobie go o 300k więcej .

Ja powiedziałem min chce 850k i mnie to nie interesuje

57 minut temu, Innocent napisał:

Nie wiem czy jesteś ślepy ale banshee w salonie ma silnik 1.8 a bullet 1.6 także pozdro xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin