Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

San Andreas Police Department (SAPD) Przedstawienia działań.

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie drodzy gracze! Zapewne wchodząc tutaj byliście pewni po tytule iż ujrzycie na swe oczy działania naszej serwerowej frakcji jaką jest San Andreas Police Department! Nie inaczej, w filmiku postaraliśmy się przedstawić Wam działania, akcje z jakimi zmagamy się na co dzień, oczywiście nie są one dokładne 1 do 1, ale mniej więcej przytoczyliśmy ich do obecnych, z racji iż obecnie jest prowadzona rekrutacja do ekipy SAPD, postanowiłem Wam przypomnieć o Tym filmiku który nie dawno nagraliśmy, zapewno dużo osób już go obejrzało oraz dużo osób zachęciliśmy nim, więc :) Efekt udany! A więc kogo jeszcze zachęciliśmy, strzel like po sobie w temacie! Nie obrażę się także za subika hihi!

Filmik https://www.youtube.com/watch?v=Xnv6PWbjdpg

Edytowane przez RasTi

18 godzin temu, PoetaMroku napisał:

Nie ma co gadać :D Film świetnie zmontowany, ale myślę, że przydałaby sie jego aktualizacja i troszke więcej akcji. 

Nie zmienia to faktu, że jest zachęcający :D

Pozdrawiam!

Dzięki za ocenę! Jakimś wielkim z dużym stażem montażystą nie jestem więc wydaje mi się że jak na moje początki to wyszło naprawdę ok :P o Aktualizacji myślałem, ale nie chcemy też za dużo przekoloryzować faktów jakie są, a co do akcji to też często są te same, dlatego daliśmy najważniejsze momenty aby wyglądało między innymi jak taki "Trailer frakcji"  Jak masz jakieś ciekawe pomysły na aktualizacje tego filmu. https://discordapp.com/invite/HPcj2vU - Wtedy zapraszam na discorda, tam śmiało możesz zapodać jakiś ciekawy pomysł :)

18 godzin temu, Cre4tive napisał:

Film zachęcający - nie ma co ukrywać, aczkolwiek zmieniłbym muzykę na coś bardziej pasującego do akcji. Reszta - super. Oby tak dalej. ( Ps. Zostawiłem subika. )

Dzięki za ocenę! Co do muzyki, nie chciałem decydować sam dlatego iż robiliśmy to wspólnie jako ekipa, dlatego większość zadecydowała jaka ma być, bynajmniej według mnie nawet dość pasuje do tego klimatu amerykańskiej frakcji jaką prezentujemy tutaj. Dzięki za suba! 

17 godzin temu, Sowa. napisał:

W granicach tolerancji :D

Dzięki za ocenkę! 

17 godzin temu, TybekYT napisał:

Dobreeee

Dzięki za ocenkę!^^

16 godzin temu, ohdude napisał:

Do ruchu kamery używaliście moda czy skryptu na serwerze? 

Nie, do ruchu kamery użyliśmy pojazdy dostępnego w GTA SA, czyli RC Goblina który nadaje się świetnie jako kamera z trzeciej osoby. Jakbyś chciał coś jeszcze wiedzieć, to śmiało pytaj! 

4 godziny temu, RasTi napisał:

Nie, do ruchu kamery użyliśmy pojazdy dostępnego w GTA SA, czyli RC Goblina który nadaje się świetnie jako kamera z trzeciej osoby. Jakbyś chciał coś jeszcze wiedzieć, to śmiało pytaj! 

Tak myślałem, chyba żaden mod oprócz podmianek, które wgrywamy bezpośrednio przez GTA parking czy coś tam innego :D nie będzie działać w MTA:SA. Czy jako administrator mógłbyś udostępnić mi taki pojazd do krótkiej przebitki ? Nie mówię, że jest to konieczne ale po prostu się pytam, tak z ciekawości. 

19 godzin temu, zaczekpl napisał:

Film fajny . wiec bez zbędnego gadania co trzeba zrobić by być we FRAKCJI (SAPD)

Dzięki, wystarczy złożyć podanie w dziale San Andreas Police Department, w wątku z rekrutacją gdy takowa będzie otwarta.

19 godzin temu, Kacperix3 napisał:

Świetny :)

Dzięki za ocenę!

18 godzin temu, CiasteK* napisał:

Sztos statyści też idealnie zagrali :)

Dzięki za ocenę, z Tym się zgadzam :P Mimo tego że było nas naprawdę wielu, ciężko było.

16 godzin temu, dobek napisał:

Fajny filmik i ujęcia.

Dzięki za ocenę!

16 godzin temu, ohdude napisał:

Tak myślałem, chyba żaden mod oprócz podmianek, które wgrywamy bezpośrednio przez GTA parking czy coś tam innego :D nie będzie działać w MTA:SA. Czy jako administrator mógłbyś udostępnić mi taki pojazd do krótkiej przebitki ? Nie mówię, że jest to konieczne ale po prostu się pytam, tak z ciekawości. 

Jedynie co jeszcze używałem dodatkowo to aparat, scenka z pościgiem stałem na wysokim pojeździe jakim był dune i dość ładnie to wyszło. Mogę Ci ten pojazd udostępnić, ale tylko i wyłącznie na mapie "eventowej".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin