Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na andegawen - oskarżony przez Jakubek20

Jakubek20
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: andegawen
    Data i godzina zdarzenia: ok. 08:50 data: 05.07.2018
    Pełen opis sytuacji: Jadąc obok salonu sf kierowca andegawen wymusza mi pierszeństwo wyjeżdżając z tunelu. Jechałem za funkcjonariuszem lecz ten mi odchodził jadąc zaledwie 80km/h. Jadąc nie daleko szkoły jazdy w sf wyprzedzam policyjnego ranchera. Chwilę po tym zajściu funkcjonariusz włącza sygnały świetlne i dźwiękowe i każe mi zjechać na pobocze. Kiedy pytam się funkcjonariusza o powód ten odpowiada że to przekroczenie prędkości.  Kiedy pytam go o dowód (chodzi mi o ten napis na czacie który się pojawia że funkcjonariusz zarejestrował twoją prędkość i każe ci się zatrzymać) odpowiedział mi że nie musi mieć  żadnego dowodu. Po długiej pogaduszce powiedziałem że wszystko rejestruje kamera umieszczona na przedniej szybie. Funkcjonariusz nie pytając się mnie o zgodę wziął kamerę i zaczął przeglądać. Według mnie ta sytuacja jest karygodna, ponieważ funkcjonariusz nie  może wziąć mojego wideorejstratora bez mojej zgody.  
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

https://imgur.com/a/TSfjbYG

Witam. Sprawa wygląda tak że jechałem sobie na dzielnicy Garcia 80km/h ty wyprzedziłeś mnie więc jechałeś z większą prędkością ode mnie tym samym łamiąc obowiązujące tam ograniczenie dlatego zostałeś zatrzymany. Druga sprawa jest taka że zacząłeś mi wpychać jakiś kit że wcześniej wymusiłem pierwszeństwo, zacząłeś mi pisać o jakiejś "kamerce" co w rzeczywistości nazywa się wideorejestrator, odegrałem jakieś RP z tobą, improwizowałem a ty piszesz skargę .... 

5 minut temu, andegawen napisał:

Witam. Sprawa wygląda tak że jechałem sobie na dzielnicy Garcia 80km/h ty wyprzedziłeś mnie więc jechałeś z większą prędkością ode mnie tym samym łamiąc obowiązujące tam ograniczenie dlatego zostałeś zatrzymany. Druga sprawa jest taka że zacząłeś mi wpychać jakiś kit że wcześniej wymusiłem pierwszeństwo, zacząłeś mi pisać o jakiejś "kamerce" co w rzeczywistości nazywa się wideorejestrator, odegrałem jakieś RP z tobą, improwizowałem a ty piszesz skargę .... 

Wyjazd z tunelu obok salonu SF ty wyjeżdżałeś z tunelu ja jechałem obok salonu sf i mi wymusiłeś typie to po pierwsze.  Po drugie nie miałeś żadnego dowodu że przekroczyłem prędkość. A po trzecie nie możesz mi zabierać niczego bez mojej  zgody ogarniasz to?

Po pierwsze nie wymusiłem pierszeństwa, po drugie przekroczyłeś prędkość gdyż ja jechałem z prędkością 80k/h a ty wyprzedziłeś mnie po czym twoja prędkość się zwiększyła, po trzecie to tylko jest gra nie życie realne ale jak widać dla ciebie gra to życie realne. Czekam na zarząd.

40 minut temu, andegawen napisał:

Po pierwsze nie wymusiłem pierszeństwa, po drugie przekroczyłeś prędkość gdyż ja jechałem z prędkością 80k/h a ty wyprzedziłeś mnie po czym twoja prędkość się zwiększyła, po trzecie to tylko jest gra nie życie realne ale jak widać dla ciebie gra to życie realne. Czekam na zarząd.

Gościu wymusiłeś, nie miałeś dowodów na przekroczenie, jak nie umiesz odgrywać rp to nie odgrywaj mogłeś nic nie napisać a ty nagle wyskakujesz że zabierasz wideorejestrator -,-

43 minuty temu, andegawen napisał:

Dziwne że potem mnie śledziłeś od spawnu sf aż po tunel gdzie potem twój kolega mnie zatrzymał naprawdę super solidarność w  policji! Chcesz mogę to wrzucić na yt i zrobić serie z 3 sezonami jak SAPD się zachowuje na 4life.

9 minut temu, Jakubek20 napisał:

Dziwne że potem mnie śledziłeś od spawnu sf aż po tunel gdzie potem twój kolega mnie zatrzymał naprawdę super solidarność w  policji! Chcesz mogę to wrzucić na yt i zrobić serie z 3 sezonami jak SAPD się zachowuje na 4life.

Ja Cię nie śledziłem po prostu jechałem sobie nawet nie wiedziałem że to ty dopiero potem dostrzegłem twój nick, skoro Cię zatrzymał ktoś z SAPD to znaczy że coś zrobiłeś za nic by Cię nikt nie zatrzymał.

30 minut temu, andegawen napisał:

Ja Cię nie śledziłem po prostu jechałem sobie nawet nie wiedziałem że to ty dopiero potem dostrzegłem twój nick, skoro Cię zatrzymał ktoś z SAPD to znaczy że coś zrobiłeś za nic by Cię nikt nie zatrzymał.

Gościu przestań pieprzyć! Idealnie na nagraniu widać jak specjalnie za mną jedziesz! Jak wjechał w ciebie motor to miałeś to gdzieś! Skręciłeś w lewo i nagle nie wiadomo skąd pojawiłeś się za mną -,-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin