Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

S4

japkooo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

Yo!

Przez pewnego osobnika kończę grę na serwerze. Dostałem mute na 30 dni BMA, bo napisałem dla beki "x to frajer" (chodziło o pewnego supportera), i mój znajomy uznał że będzie przezabawnie jak mnie zreportuje. No i stało się, mute 30d BMA, lotka z mojej pierwszej, jedynej i ulubionej frakcji, oraz BL BMA. Odechciało mi się grać. Właściwie to tylko ta frakcja mnie zatrzymywała przy grze na serwerze, a teraz to całkiem nie ma sensu. Pewnie mało osób mnie kojarzy, ale wali mnie to. chciałbym publicznie paru osobom podziękować za kilka wspomnień z serwera.

@Olimpis* - niby tylko z 2h razem graliśmy, ale naprawdę super mi się z Tobą na tych lawetach jeździło. Strasznie pozytywna osoba, fajnie było Cię poznać. Powodzenia w SAFDach i w karierze streamera!

@_DuDuS_ - ciągle moją lawetę wzywał, fajnie się przyjmowało od Ciebie zgłoszenia. Miło było się przysłużyć te parę razy! Powodzenia w policji!

@AcoreQ - fajnie było pograć we frakcji razem. dzięki za kilka godzin wspólnej gry!

@KubsoneK* - super pozytywna osoba, mimo, że tylko dosłownie godzinę czy dwie graliśmy w SARA. Potem odszedłeś do SAPD, za co Cię zwyzywałem, bo osób takich jak Ty w SARA brakowało. nie zmieniaj się ziomek!

@KACPERSKIII - dzięki za kilka godzin gry, kilka nocek. super pozytywna osoba. powodzenia w SARA!

@kunaj - wbij tę topkę na magazynie w końcu xD

No i zarząd SARA. Czyli Ci, którym najwięcej zawdzięczam

@PVK. - dziękuję za szansę we frakcji. fajnie, że jednak nie odszedłeś z serwera!

@Avillen. - niby mało mieliśmy kontaktu 1v1, ale widać, że umiesz zachować dyscyplinę we frakcji. tak trzymaj!

@BuleczkaA - więcej dystansu do siebie. to był tylko żart ;-; no ale bma to bma. powodzenia w zarządzie! 

@Wiesi3k. - mega pozytywna osoba.  świetnie tam pasujesz, nie próbuj nigdy odchodzić. fajnie było kilka nocek w SARA z Tobą zagrać. miło było Cię poznać! także mega pozytywna osoba.

@Bregon. - także nie za dużo kontaktu mieliśmy, ale widać, że starasz się, aby frakcja była lepsza. życzę dalszych awansów i sukcesów w MTA!

Status IV

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez japkooo
głębsze przemyślenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin