Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Byra - oskarżony przez SzUbAMaN

<3Szxb4_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Byra
    Data i godzina zdarzenia: 2018-07-08 16:21:10
    Pełen opis sytuacji: Mam swój domek w SF (San Fierro) ma on jeden podjazd, + jakiś tam ogród (żywopłot) no i jest właśnie ten jeden podjazd i nie ma miejsca na zaparkowanie jakich kolwiek innych samochodów, więc postanowiłem moje drugie autko postawić jak najbliżej tego iż żywopłotu, autko ani nie stało na żadnym poboczu czy na środku drogi, przy moim domku. No i jechał sobie taki pan Byra i postanowił go zabrać pisząc "źle zaparkowany pojazd" rozumiem gdy by stał gdzieś przy drodze czy coś, ale gdzie indziej miałem go zaparkować... Nie mam zamiaru parkować go do przechowalni skoro mam domek, a po coś on w końcu służy nie??? Ja nie mam zamiaru codziennie płacić 250zł bo jakiś pan z "SAPD" nie ma gdzie indziej szukać tylko tam gdzie nie potrzeba, jak mówiłem będę tam parkować gdzie zawsze czyli przy moim domku i nie życzę sobie zabierania sprzed mojego domu auta, NIE BYŁ ON NA ŚRODKU DROGI CZY PORZUCONY, ale obok mojego domku jeszcze tak blisko tego żywopłotu, że nie było mowy o tym, że gdzieś zawadza. Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy i nie będę musiał znów za parę dni wnosić znowu skargi na jakiegoś "frakcjowicza" o to, że bierze mi autko sprzed domu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: SS z parkingu policyjnego https://imgur.com/a/D3tyurQ      oraz SS z tego gdzie zawsze będzie stał mój samochód  https://imgur.com/a/3ta6swI

PS: Liczę na to, że to się nie powtórzy. Nie mam zamiaru zmieniać domku bo komuś hajs się nie zgadza..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin