-
Postów
177 -
Dołączył
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
1 -
Typ konta
Zwykłe
Typ zawartości
Profile
Forum
Kalendarz
Artykuły
Aktualizacje statusu opublikowane przez lil_kasztan
-
Moja szczera opinia odnośnie eventu.
Event przeszedłem jako 9 osoba.Event miał kilka minusów i kilka plusów, a więc:
Na pewno na plus kontynuacja poprzedniego eventu, wspomnienia co do historii postaci/wydarzeń.
Stworzenie specjalnego interioru (MC) do poszukiwania notatki, coś fajnego i nowego, ale łatwo można się zdenerwować
Super fabuła, może dla niektórych krótka (np mi zeszło ok 3h zrobienie), ale nie ma co tutaj wiele wymagać, również nie była ona trudna, więc każdy ją mógł bez problemu zrobić, nie męczyć się w poszukiwaniu konkretnych rzeczy patrząc w przeszłość (skłądniki do kociołka z innego eventu, było bardzo uciążliwe).
Skradanie w komisariacie zawsze było dla mnie super, także też na plus.
Trochę bez sensu jest to "odgrzewanie kotleta" czyli znowu trzeba było wykonać jakąś konkretną pracę, czym wcześniej zacząłeś tym mogłeś wcześniej skończyć, bo inni nie mogli ci kraść pojazdów do prac.Na minus też, że przy niektórych NPC trzeba było czekać aż inna osoba zakończy swoją rozmowę, co prawda naprawione ale denerwowało to.
Event można było przelecieć na byle jakich odpowiedziach, trochę głupio lepiej zrobić podchwytliwe pytania aby każdy się skupił na czytaniu przebiegu eventu zamiast robić wszystko na "pałę", zamiast tych prac zrobić więcej łamigłówek albo coś podobnego do tego zaklęcia, lepiej by to wyglądało.
Ocena eventu 7/10, nieźle ale to jeszcze nie jest to, co by mi pasowało, ale i tak świetna robota RCON'I!
- Pokaż poprzednie komentarze 2 więcej
-
-
-
-
@lil_kasztan zapraszam na morenke
-
zgoda
-
[*] Będę zawsze pamiętać akcje na DM i odwalanie na ts’ie ze stara ekipa, trzymaj się.
-
Przepis na bycze jądra by lil_kasztan
Składniki:
2 jądra
200 g boczniaków
1 mała gałązka rozmarynu
1 ząbek czosnku
masło klarowane do smażenia
100 ml wina czerwonego wytrawnego
sól
pieprzPrzygotowanie:
Boczniaki obsmażyć na maśle z dodatkiem ząbka czosnku, przyprawić solą i pieprzem
Z jąder zdjąć skórę i pokroić w plastry. Sparzyć wrzątkiem. Na patelni roztopić maso klarowane, dodać rozmaryn, włożyć plastry jąder na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z obu stron przez kilka minut. Przyprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z patelni, wlać wino, szybko zredukować na dużym ogniu.
Prezentacja:
Usmażone jądra polać sosem, serwować z boczniakami.