Skocz do zawartości

UwUsnyWisielec

Gracz
  • Postów

    13
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Typ konta

    Zwykłe

O UwUsnyWisielec

  • Urodziny 7 Listopada

W świecie gry

  • ID konta gracza 195756
  • Nick UwUsnyWisielec
  • Data rejestracji 2020-02-03 19:30:31
  • Ostatnio widziany 2024-10-05 17:19:26
  • Łączny czas gry 693 godz. 26 min.
  • Respekt
    -120
    Life Points
    17218
    Punkty karne
    126

Kontakt

  • E-mail:
    fajajebiemitowarem@gmail.com

Informacje o profilu

  • Lokalizacja:
    Mazowieckie
  • Płeć:
    kobieta
    mężczyzna

Ostatnie wizyty

6962 wyświetleń profilu

Osiągnięcia UwUsnyWisielec

Zaawansowany użytkownik

Zaawansowany użytkownik (3/4)

66

Reputacja

Aktualizacja statusu

Zobacz wszystkie aktualizacje UwUsnyWisielec

  1. Mięso pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oleju w dużym garnku. Dodać mięso i dokładnie je obsmażyć.

    Wlać 2 szklanki gorącego bulionu lub wody z solą i pieprzem, zagotować. Następnie dodać połamane suszone grzyby, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować przez ok. 45 minut.

    Dodać listek laurowy, ziela angielskie, kminek, majeranek, powidła śliwkowe lub posiekane śliwki, obrane i pokrojone w kosteczkę obrane jabłko i wymieszać.

    Dodać odciśniętą kiszoną kapustę oraz wlać szklankę wody, wymieszać. Przykryć i gotować przez ok. 15 minut.

    Kiełbasę obrać ze skóry, pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Dodać do kapusty i gotować przez ok. 30 minut. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy.

    Mąkę podsmażyć na suchej patelni, gdy zacznie brązowieć dodać łyżkę masła i mieszać aż masło się rozpuści.

    Trzymając patelnię na ogniu dodać stopniowo kilka łyżek kapusty cały czas mieszając. Przełożyć zawartość patelni z powrotem do garnka, wymieszać i zagotować.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin