Skocz do zawartości

Sova

Gracz
  • Postów

    14
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Typ konta

    Premium +

Aktywność reputacji

  1. 4Love
    Sova przyznał(a) reputację dla PAWELOSS za aktualizację statusu, Gratulacje. @Chorywacja @Sova @Destri @MatiGames_ @WhyT*SZAJ*   
    Gratulacje.

    @Chorywacja
    @Sova
    @Destri
    @MatiGames_
    @WhyT*SZAJ*
  2. 4Sad
    Sova przyznał(a) reputację dla vapur za aktualizację statusu, elo Gracz vapur otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez Ven33r., powód: Odwalanie   
    elo 
    Gracz vapur otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez Ven33r., powód: Odwalanie ( 30 dni )
     
     
  3. 4Sad
    Sova przyznał(a) reputację dla Pantosz za aktualizację statusu,   
  4. 4Love
    Sova przyznał(a) reputację dla ANEWO za aktualizację statusu, Ja nie wiem, łapcie przepis na biogs na dużej patelni na oleju razem z cebulą przesma   
    Ja nie wiem, łapcie przepis na biogs
    na dużej patelni na oleju razem z cebulą przesmaż mięsa pokrojone w kostkę, boczek i kiełbasę. Gdy się zarumienią, podlej wodą, dopraw solą i pieprzem i duś aż wszystko będzie bardzo miękkie. Na koniec do mięsa dodaj paprykę w proszku i wymieszaj. Kapustę kiszoną pokrój i raz przepłucz. Gotuj z niewielką ilością wody (około szklanki, jeśli odparuje, uzupełnij) razem z grzybami i resztą przypraw aż zrobi się miękka. Zajmie to około godziny. Następnie do garnka dodaj zawartość patelni, wymieszaj, podlej winem i duś jeszcze pół godziny. Pod koniec bigos powinien być dobrze odparowany – na dnie garnka prawie nie ma być płynu. Bigos można jeść od razu, najlepszy jest jednak, gdy przestygnie i zostanie ponownie odgrzany
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin