Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Model] Phoenix

Frixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po moim pierwszym (i drugim) wspaniałym modelu fortuny a'la 240z postanowiłem zabrać się za phoenixa, robiłem go na wzór tego z GTA 5, tyłek mi się strasznie podoba i jestem z niego strasznie zadowolony, a reszta jak reszta :P. Tam pomiędzy światłami z tyłu miała być tablica rejestracyjna, lecz ktoś ją ukradł :((((

..Z przodu trochę jak upośledzona rybka ^^

imD2MY9.png

TKcMjtl.png

cDzQAha.png

xdOokF9.png

tdxDdEH.png

RMFGJ26.png

Z modelu na model coraz bardziej ogarniam program, niedawno nabyta moja umiejętność to UVW mapping, może moje modele nie są #eXqable, lecz ja jestem z nich zadowolony :P. 

jakby mógł mi ktoś powiedzieć jeszcze jak zmienić położenie tablicy, ponieważ gdy ja to robię to mi ona znika :- (.

@Sebastian_Taryfiarz Dziękuję za słowa uznania. Miło mi  się czyta, jak ktoś pozytywnie ocenia mój projekt.
@Frixo - Zbyt wiele tutaj nie zostało zmienione szczerze mówiąc. Bez tego garba na masce przód sprawia wrażenie, jakby był wyciągnięty na siłę. Być może lepiej to będzie wyglądać w większej rozdzielczości. Mimo tego plusik za chęci i fajnie wiedzieć, że coraz większa rzesza graczy zaczyna bawić się w modelowanie

10 minutes ago, Mr_Magulon said:

@Sebastian_Taryfiarz Dziękuję za słowa uznania. Miło mi  się czyta, jak ktoś pozytywnie ocenia mój projekt.
@Frixo - Zbyt wiele tutaj nie zostało zmienione szczerze mówiąc. Bez tego garba na masce przód sprawia wrażenie, jakby był wyciągnięty na siłę. Być może lepiej to będzie wyglądać w większej rozdzielczości. Mimo tego plusik za chęci i fajnie wiedzieć, że coraz większa rzesza graczy zaczyna bawić się w modelowanie

W twoim modelu rowniez wiele nie zostało zmienione, szczerze mówiąc. Imo chciałem zrobić tak jak to jest w GTA 5, tak jak wyżej pisałem - wzorowałem się na tym. Nie rozumiem o co chodzi z rozdzielczością, ponieważ gram na takiej na jakiej pozwala mi moja karta graficzna xd.. W modelowanie bawię się długo, nawet nie wiem czy nie dłużej od Ciebie, tylko większość moich projektów jest albo zwykłym niewypałem bez pomysłu, albo starsznie pobugowana, pozdrawiam

\/

Ja też, usunąłem zbędne rzeczy i zmodyfikowałem lekko tył 

Edytowane przez Frixo

32 minuty temu, Frixo napisał:

większość moich projektów jest albo zwykłym niewypałem bez pomysłu, albo starsznie pobugowana, pozdrawiam

Szczerze Ci powiem, ja też mam problemy z tym bugowaniem, niektóre oryginalne modele z GTA SA są już pobugowane zaraz po eksporcie. Ale o tym to już na FB pogadamy

P.S. Chociaż wygładzanie krawędzi do ssów zwiększ

Edytowane przez Mr_Magulon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin