Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Błąd z GTA V ONLINE.

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,odpalam Gta V a później tryb online, nic sie nie dzieje po za tym że gdy mam najpierw singleplayer a potem odpale online to kamera idzie do góry, i jedynie co to kółko się kreci w prawym dolnym rogu. Licze o pomoc, próbowałem na wszystkie sposoby. (odpalić odrazu online, odpalić single a potem online, odpalić w menu etc.)

17 minut temu, kaRRoy napisał:

Witam,odpalam Gta V a później tryb online, nic sie nie dzieje po za tym że gdy mam najpierw singleplayer a potem odpale online to kamera idzie do góry, i jedynie co to kółko się kreci w prawym dolnym rogu. Licze o pomoc, próbowałem na wszystkie sposoby. (odpalić odrazu online, odpalić single a potem online, odpalić w menu etc.)

Od kiedy to masz? Czasem po prostu serwery nie wyrabiaja i trzeba poczakać. Polecam stronkę http://downdetector.com/status/gta5

W dniu 26.07.2018 o 21:20, EdiPereiro napisał:

Z tego co wiem to forum jest związane z serwerem MTA 4Life. Raczej niema nic wspólnego z GTA V

Z tego co wiem to OFF-TOPIC i zbędne są takie komentarze, jeśli chcesz się dowartościować to idź klasycznie załóż kiełbaske na szyje i zawołaj pieska.

7 godzin temu, EdiPereiro napisał:

No myślę że takie posty związane z inną grą niż gta sa są także zbędne. Napisz do rockstara to Ci pomogą.

Nie będzie cie nikt niańczyć i mówić podstaw, jak to działa. Odpowiedź to minimum. 3 lata i czekać potem na taką odpowiedź żeby odpisali idiotyczną odpowiedzią m.in. abym sprawdził czy włączyłem gre.

Off-Topic nie potrafisz czytać? Na korepetytora zadzwoń jak matka wróci, oczywiście z zakupów.

@LOCK, problem został rozwiązany.

Edytowane przez kaRRoy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin