Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Pytanie] ENB pod MTA na win 10

Kapitan__Bomba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, posiadam system operacyjny Windows 10 przy takim średnim komputerze. Potrzebuję jakiegoś fajnego ENB do robienia ssów. Możecie coś polecić, co będzie współpracowało zarówno z MTA jak i z Win 10? Ewentualnie czy ktoś miał problem z zainstalowaniem GTA SA DirectX 2.0? Co wrzucę to wywala mi cały czas crasha

SA DIRECT_X 2.0 Jest spoko i także mam windows 10 i nie miałem problemu z instalacją, ogolnie nie polecam używać bo nawet na najmniejszych mozliwych tego ENB ustawieniach na najlepszym komputerze jaki istnieje będziesz miał lagi posrod kilku graczy i kilku aut. Fajne jest do robienia ssów, ogolnie to u kazdego laguje na multi, miałem z tym problem że na serwerze jak się patrzyłem na radiolke podmienioną to wszystko było białe. Obejrzyj dokładnie poradnik w którym ktoś to instaluje.  

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin