Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Griski67

M@g!czny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*: @M@g!czny

Nick oskarżonego*: @Griski67

Powód skargi*: Złe zachowanie, rządzenie się brak pomocy, oraz afk na służbie, arogancki oraz chamski

Opis zdarzenia*: Witam, w dniu dzisiejszym poszedłem do szpitala porobić RP, na początku chciałem się zarejestrować, ale @Griski67 miał mnie gdzieś i poszedł sobie afka ( @Greyna.gg sama przy tym była i potwierdzi, chciała już dać bana ale powiedziała że ma go na oku), ale przyjął mnie @emileq1235 i zrobiliśmy RP, potem podszedłem znowu do rejestracji bo chciałem coś zgłosić, ale @Griski67 bez żadnego pytania, bez żadnej pomocy powiedział, że mam wyjść ze szpitala. 

Data zdarzenia*: 05.08.2018

Świadek: Emileq1235 bynajmniej, bo był oraz @Fantus

Dowód w postaci ss'ów lub logów*: Wszystko jest w logach i to dokładniej, jak będzie problem to mogę dać wszystkie logi. 

[2018-08-05 19:51:59] [Output] : Greyna.gg [105]: chcesz dostac bana jak twój kolega

[2018-08-05 19:53:44] [Output] : Greyna.gg [105]: magiczny pisał

[2018-08-05 19:53:53] [Output] : Griski67 [257]: a co on mnie interesuje

[2018-08-05 20:01:02] [Output] : Griski67 [257]: Na szpitalu tylko rp ogarniete a nie że cie głowa boli. // A tutaj posądził mnie że nie umiem odgrywać RP i olał to że mnie głowa boli, później fantus powiedział że nie tylko na urazy są na wypadkach.

Potem cały czas pisał "XD"

[2018-08-05 20:04:46] [Output] : Griski67 [257]: Wyjazd 

[2018-08-05 20:05:34] [Output] : M@g!czny [57]: Głowa mnie boli

[2018-08-05 20:05:43] [Output] : Griski67 [257]: A mnie ręka i masz pecha.

[2018-08-05 20:08:11] [Output] : Griski67 [257]: Takie rp chcesz odgrywać na głowe?  // Tutaj olał że chcę zrobić RP

[2018-08-05 20:08:47] [Output] : Griski67 [257]: Na szpital to sie przyjeżdża z porodem itd dużo innych fajnych rp.

I tutaj sam fantus napisał [2018-08-05 20:09:19] [Output] : Fantus [310]: urazy nie powstają tylko na wypadku

[2018-08-05 20:09:37] [Output] : Griski67 [257]: Jakbyś odegrał ładne rp a w  twoim przypadku to 2/10 // Od razu uznał że RP nie umiem RP a nawet nie zrobił i nie chciał. I sam mówił że to nie

[2018-08-05 20:14:11] [Output] : Griski67 [257]: Nie wiem jak masz problem to nie przyjeźdżaj tu i tyle.

Nie dziękuje za niego oraz pozdrawiam zarząd.

Edytowane przez M@g!czny

A więc tak co do afku jest to mój błąd nie wpisałem S2 ale mniejsza z tym afk. Niech będzie że Emileq zrobił ci te całe rp szpitalne i dobra , następnie stałeś sobie na szpitalu pytałem czy czego potrzebujesz nie odpisałeś biegałeś do każdego wpisując animke /klepie wykazałeś się właśnie swoim super zachowaniem. Pytałeś o range bez podstaw, uraz głowy jest naprawdę do kitu. . . Mam dużo sytuacji gdzie osoba poszk. przyjeżdża na szpital i potrzebuje pomocy ale nie w taki sposób jak ty. . . Dodatkowo najpierw obsłużył cie Emileq potem znów gdy prowadziliśmy dyskusje powiedziałeś że cie głowa boli... 0RP WYMUSZANIE Dodatkowo miałeś ból dupki że piszemy w skrótach np. deską ort. itd. a i przypomnę że mam prawo poprosić cię o opuszczenie szpitalu gdyż nie chcesz zostać oprowadzony , nie odgrywasz rp itd.  Tylko przeszkadzałeś.

Teraz, Griski67 napisał:

A więc tak co do afku jest to mój błąd nie wpisałem S2 ale mniejsza z tym afk. Niech będzie że Emileq zrobił ci te całe rp szpitalne i dobra , następnie stałeś sobie na szpitalu pytałem czy czego potrzebujesz nie odpisałeś biegałeś do każdego wpisując animke /klepie wykazałeś się właśnie swoim super zachowaniem. Pytałeś o range bez podstaw, uraz głowy jest naprawdę do kitu. . . Mam dużo sytuacji gdzie osoba poszk. przyjeżdża na szpital i potrzebuje pomocy ale nie w taki sposób jak ty. . . Dodatkowo najpierw obsłużył cie Emileq potem znów gdy prowadziliśmy dyskusje powiedziałeś że cie głowa boli... 0RP WYMUSZANIE Dodatkowo miałeś ból dupki że piszemy w skrótach np. deską ort. itd. a i przypomnę że mam prawo poprosić cię o opuszczenie szpitalu gdyż nie chcesz zostać oprowadzony , nie odgrywasz rp itd.  Tylko przeszkadzałeś.

Biegałem i pisałem animkę?! Jak Ci to do głowy przyszło. A i chciałem. Poza tym chciałem robić RP ale po twoim zachowaniu... Przeszkadzałem w czym? W twoim afczeniu?. A z tą głową, może miałem wstrząs mózgu? Też byś olał? Typie, to jest w końcu odgrywanie realnego życia

Kolego nie przyszło mi to do głowy tylko piszę jak jest, i nie kłam teraz, tak samo pytałem później czy potrzebujesz czegoś nie odpisałeś więc nie kłam bo mam to w logach.  

Podsumowując Mój błąd nie wpisania S2 ale to już moja sprawa , następna rzecz zostałeś obsłużony przez emileq powinien dać ci wypis i ewentualnie odwieźć ze szpitala tyle. A ty czekałeś sobie na nie wiadomo co a więc pytam czy coś ci potrzeba to nie wielmożny pan stoi i nie odpisuje. Nie pisz mi teraz z tą głową bo cie nie obsługiwałem ja chętnie mogę zrobić te rp na ból głowy.   Po 3 Wpisywałeś animki w skrócie przeszkadzałeś tylko na szpitalu nie potrzebowałeś nic to po co na nim przebywasz? Mam prawo cie wyprosić i tyle. ;)  

Masz prawo być AFK na służbie do 60 sekund. Połowa już prawie była : 28 sekund. Potwierdzeniem tego jest Greyna.

Zacytuję : 

[2018-08-05 20:04:46] [Output] : Griski67 [257]: Wyjazd 

[2018-08-05 20:05:34] [Output] : M@g!czny [57]: Głowa mnie boli

[2018-08-05 20:05:43] [Output] : Griski67 [257]: A mnie ręka i masz pecha.

Już za takie odzywki,zostaniesz zawieszony na okres 5 dni. Nie wypada taki pisać jako Ratownik,musisz jeszcze troszkę się nauczyć kultury,wobec innych (poszkodowanych).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin