Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nowe logo dla SARA??

Tysieeek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Dostałem zlecenie od zarządu, by wykonać jakieś spoczko logo. Więc wykonałem logo jak i takie poboczne grafiki np. (do rekrutacji jak i wyników) :) Mam na dzieję, że się podoba :)

@BuleczkaA, @Wiesi3k., @Bregon., @AcoreQ, @SebeQ..

0kJYo3J.png

xZULuwx.png

z2XTvNw.png

Edytowane przez Wiktorq
Mała literówka*

2 minuty temu, Wiktorq napisał:

Ale SARA jest powiązane z lawetami. Więc o co Ci ziomek chodzi? Jest tematyka sara a sara jest powiązane z lawetami tak jak wspomniałem wyżej to co się bulkasz? Lol

3OCUcxI.png

O to że:
1. Nowe logo to będzie jak to zaakceptują
2. Logo insynuuje jakoby zajmowali się jedynie holowaniem pojazdów na lawetach.

2 godziny temu, MrAsfurix napisał:

Czy naprawdę nikt tutaj nie potrafi przyjąć krytyki?

Umiem przyjąc krytykę na klate i iść dalej. Ale to co ty prezentujesz swój "bul du*y" o to, że jest laweta na logu, a nie latarnia z wozem do wykonywania rp elektryka lub coś innego. To już brak mi słów... SARA - Pomoc Drogowa czyli pomaganie i holowanie pojazdów, a dziury w drodze, latarnie spalone nie wykonuje Pomoc Drogowa. A na serwie jest, to dla SARA, byśmy się nie nudzili na tych lawetach. Było kiedyś logo z lawetą zrobione i co wtedy nic nie napisałeś? Dziwne ;3

21 minut temu, Wiktorq napisał:

Umiem przyjąc krytykę na klate i iść dalej. 

I zamiast ją przyjąć lub podać sensowne argumenty, że twoja praca ma sens piszesz coś takiego:

2 godziny temu, Wiktorq napisał:

Więc o co Ci ziomek chodzi? Jest tematyka sara a sara jest powiązane z lawetami tak jak wspomniałem wyżej to co się bulkasz? Lol

oraz

22 minuty temu, Wiktorq napisał:

Ale to co ty prezentujesz swój "bul du*y" o to, że jest laweta na logu, a nie latarnia z wozem do wykonywania rp elektryka lub coś innego. To już brak mi słów... SARA - Pomoc Drogowa czyli pomaganie i holowanie pojazdów, a dziury w drodze, latarnie spalone nie wykonuje Pomoc Drogowa. A na serwie jest, to dla SARA, byśmy się nie nudzili na tych lawetach. Było kiedyś logo z lawetą zrobione i co wtedy nic nie napisałeś? Dziwne ;3

Lol.

@MrAsfurix wyleciałeś z tekstem, że SARA tylko lawety? Odpisałem, że w SARA ti lawety przede wszystkim... więc co się plujesz, że złe jest logo jak jest okej bo jest tematyka związana z SARA. Ja skończyłem z tobą dyskutować. Niektórym osobą należy ustępować takie życie. Pozdrawiam dowidzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin