Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga Na Sarius

xDEMI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: SzoferPL
Login z serwera:xDEMI
Nick osoby oskarżonej: @Sarius
Powód napisania skargi:Bez podstawne stwierdzenie 0rp

Przybliżona data zdarzenia:25-08-18 
Dowody: nie mialem jak ich zrobic
Opis sytuacji:Razem z 2 ziomkami wpadlismy na pomysl zeby zrobic RP z wypadkiem samochodowym,Wiec pojechalismy na jakas autostrade i zrobilismy jakiegos dziwnego stunta i tak wyladowalismy na drodze. potem wezwalem frakcje  wszystkie i czekalismy na nie.Przyjechaly frakcje i zaczelismy robic to rp. Gracz ktorego nie moge nazwac czlowiekem @Sarius podszedl do mnie i robil to co ratownik Powinien, napisal tylko czy go slysze ja odpisalem na /do ze nie i nawet nie napisal czy jest puls i oddech tylko chyba myslal ze moga to kumple za niego napisac ktorzy byli przy innych a pozniej mi zaczyna pisac na /pm ze ej wez odpisuj i takie rzeczy a na koniec kiedy juz 2 kumpli pojechalo do szpitala u mnie napisal ze 0rp i ze niby nie odpisuje mu a na co ja mu moglem odpisywac? na nic
Coś od siebie: Serio nie mialem jak tych dowodow zrobic
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:>> Sarius [416]: dobra skarge juz pisze

Reanimowalem cię gdy wykonowalem badania abc ty nic nie odpisywałeś @DreeY pytał się ciebie czy umiesz rp a ty nic mu nie odpowiedziałeś Ponowie powtórzyłem i dalej nie dostałem odpowiedzi.Tyle ode mnie czekam na zarząd

Widzę, że nie masz w ogóle pojęcia o RP na serwerze ponieważ tutaj działa to tak:

Ratownik Medyczny w tym przypadku @Sarius Wykonuje badania ABC lub bardziej rozwinięte RP jednakże jego ranga tego nie wymaga, aby aż tak się rozwijał.

Grzecznie jak na Ratownika tego serwera przystało zapytał się ciebie czy masz puls i oddech i twoim obowiązkiem było opisanie swoich funkcji życiowych a tego nie zrobiłeś więc się nie dziwie, że nasz pracownik napisał ci 0 RP

Więc skarga jest bez sensowna i bezpodstawna.

Edytowane przez Iguana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin