Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

5 samochodów - (w tym 3 unikaty!)

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, SzuetamCziwotram napisał:

mimo wszystko przebieg to przebieg :P

2 godziny temu, sezeen*5539 napisał:

Ee pid nie ma nic do rzeczy sam nie masz jakiegos super pidu...

Unikatem można nazwać auto któych jest mało na serwie albo ma coś unikatowego w sobie ale nie ze względu na to że ma wysoki przebieg.

EDIT: Czekam aż zaczniesz się pruć pisząc post na moim profilu :)

Oczywiście, kolejne gówniaki zawsze mają racje.

A więc tak, skoro inteligentne argumenty wam nie pasują to dam jednoznaczną odpowiedź.

Bede nazywał sobie moje pojazdy unikatami czy mi się to podoba czy nie, względem mojego aktualnego humoru i kaprysu - aby wywołać u was mocny ból 4 liter.

Gówniaki zrobią dwójke pod moim postem, a karawana jedzie dalej - i co raz szybciej, szybciej.

Cytat

EDIT: Czekam aż zaczniesz się pruć pisząc post na moim profilu :)

Totalne nie doczekanie.

Wiecie co? Nie mam czasu uczyć gówniaków, że po dwójce myje się ręce, pa.

P.S. odrazu mówie że "gówniak" nie jest słowem powszechnie uważanym za obelżywe, więc stosuje go żeby nie znieważać innymi epitetami młodszych osób o 2 razy, które czytać jeszcze nie potrafia.

Edytowane przez kaRRoY.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin