Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pracownika BlackSkorpio69 oskarżony przez Daxi

Daxi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Daxi
Nick osoby oskarżonej: BlackSkorpio
Powód napisania skargi: Pracownik wrzuca mi pojazd do Parkingu Policyjnego z Powodem pojazd źle zaparkowany +OBRAZA. Nie wiem czy można dać w pp Powód +OBRAZA, ale żądam i dotrwam do tego żeby ten gracz został solidnie ukarany + przy akcji RP, siedzę w samochodzie i Pracownik, nie patrzy na pojazd czyli czy się nadaję do jazdy czy, nie. I wciąga mi pojazd na lawetę gdy siedzę w własnym aucie. Chciałbym jeszcze od BlackSkorpio 600 pln które zapłaciłem za pojazd :) z pp
Dowody: Dwa ss Jeden za brak RP jak zabiera mi autko -> https://imgur.com/a/CQxLTDp Drugi ss Powód w Policyjnym parkingu! -->https://imgur.com/a/8QS8Jr2
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): świadków było wielu, ale ich, nie znam po prostu więc jak chcą to niech się wypowiedzą jak było jak, nie to, nie nikogo, nie zmuszam

Edytowane przez Daxi

Na SS widać jak oskarżony prosi abyś wyjechał, Ty się jego nie słuchasz więc założył blokadę i zaczął wykonywać RP. 

§13. W momencie kiedy kierowca przesiaduje w pojeździe utrudniając ruch lub stojąc w miejscu niedozwolonym (nie tyczy się pobocza drogi) pojazd może zostać z holowany, warunkiem jest 3 krotna prośba w stronę gracza o zabranie pojazdu.

Tutaj Ci pokaże podpunkt regulaminu, który pokazuje dlaczego otrzymałeś za 600PLN pojazd:

§15. W momencie gdy kierowca pojazdu zaczyna obrażać pracownika ten może zwiększyć dwukrotnie cenę wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego. Obowiązkiem jest (F12) Screenshot. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin