Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

(Przywitanie) KrystianFM ~ Krystian Tian, Siemaa!

KrystianFM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, możecie mnie kojarzyć z dawnych czasów kiedy to byłem Zastępcą Dyrektora w radiu "historycznym" StayFM które odnosiło na prawdę bardzo wysokie sukcesy na serwerze 4LIFE!. Ale dziś czyli dniem 02-09-2018 powracam znów, jak na razie na forum ale z dnia na dzień będę starał się o zostanie prezenterem w dotychczasowym radiu jakie istnieje na serwerze 4LIFE!. A więc mam na imię Krystian mam 17 lat, interesuję się "streetwear" jakże i muzyką, mam 182 cm wzrostu pochodzę z Krakowa, i bardzo lubię umilać ludziom czas na antenach radiowych! a więc witajcie i myślę, że znów będzie nam fajnie razem tak jak było kiedyś.

Link do fragmentu programu z innego radia(14-07.2018) --> https://www45.zippyshare.com/v/OjXMkhoY/file.html

P.S. Czy według was mam szansę na zostanie prezenterem w teraźniejszym radiu 4LIFE? Możecie się wypowiadać poniżej !

Instagram: krystiantian! 

Edytowane przez KrystianFM

Witam! Ale @KrystianFM według mnie nie masz szans na zostanie prezenterem, bo nie dawno dostałeś się do radia K69 na konkurencyjnym serwerze, a przecież w regulaminie tego radia jest wyraźnie napisane: §14. Prezenter nie może być jednocześnie w dwóch radiach. To po co piszesz podanie do radia K69, skoro chcesz dostać się na prezentera tutaj? Nie ma szans kolego, jeszcze porozmawiam z zarządem Radia K69.

12 godzin temu, VicTycoon napisał:

Witam! Ale @KrystianFM według mnie nie masz szans na zostanie prezenterem, bo nie dawno dostałeś się do radia K69 na konkurencyjnym serwerze, a przecież w regulaminie tego radia jest wyraźnie napisane: §14. Prezenter nie może być jednocześnie w dwóch radiach. To po co piszesz podanie do radia K69, skoro chcesz dostać się na prezentera tutaj? Nie ma szans kolego, jeszcze porozmawiam z zarządem Radia K69.

Odszedłem :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin