Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Okropne lagi w grze...

RockstaR.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mógłby ktoś podać jakiś sposób na osiągniecie fps'ów żeby wzrosły do 60-120, a nie 20-30 :(

Parametry:

Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz 3.07GHz

Karta Graficzna: GeForce GT 430

Zainstalowana pamięć RAM: 8.00 GB Ram

System: 64bit

Proszę o jak najszybszą odpowiedź, bo po szkolę nie mam jak grać, za wszystkie odpowiedzi na dolę bardzo dziękuję!

Od razu uprzedzam że komputer jest bardzo czyściutki, i nie jestem potrzebny format, a czyszczenie nic nie daje...

10 godzin temu, PawcioV6 napisał:

Nie oszukujmy się grafika to dno, a procek taki średni. Wyślij jeszcze zdjęcia z HWinfo.

Skoro podał tobie parametry, to po co tobie ss’y z HWinfo ? Typie, internet ma duży wpływ na fps w grach. Grając na takim samym sprzęcie z prędkością 1 Mbit, a np. 20, to jest różnica kolosalna. 

Yhym "pcformat" jeżeli bierzesz za wyznacznik za "specufff" od komputerów to gratulacje. Powiedz mi jak ja mam neta 2mb/s i przy Celeronie g530, GTX 560, 4gb DDR3 1333mhz od minimum 40 fps do 60 fps na serwerze 4life? Podłącze neta z telefonu  mam tyle samo fps tylko niski ping? @Matjus

@RockstaR. jeżeli chcesz abym pomógł to wyślij mi ss z HWiNFO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin