Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na niedzwiedz.

MarjanMatejko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:niedzwiedz.
    Data i godzina zdarzenia:21018-09-09 18:10około
    Pełen opis sytuacji:Jade sobie spokoje lawetą i zarabiam a tu nagle słysze syreny i niedzwiedz. Jedzie zamną ja myślałem że jedzie na akcje albo coś a on do mnie że na pobocze a ja mówie do niego że nie musze bo nie wysłał mi tego o ze nakazał sie zatrzyamć, pojechał za mnom aż do blubery, skrecił do mechanika, dobra ja wracam i odkładam lawet i jade znowu jade lawetą teraz do sf przez most i nagle znowu syreny i na czacie nic nie ma ze mam  sie zatrzymać odpuscil i pojechał na lawety a ja pojechałem odłożyć kurs dobra przyjeźdzam na lawety a tam Niedzwiedz. i czeka na mnie a ja wychodze i nagle dostaje z paralizatora i wiezie mnie do więzienia na 60 min bez powodu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https/imgur.com/a/n

miałeś wpisy w komputerze za 2 ucieczki+1 zgarnięcie osoby i ucieczkę SAPD. I podjąłem próbę zatrzymania Ciebie z tego powodu iż skracałeś po pustyni, jednak nie mogłem cię strzelić i wydać tym samym polecenia dlatego pisałem na pobocze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin