Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Edycja pojazdu i problem z kolorami 3ds max

sabaru
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wita. Edytowałem sobie pewien pojazd w programie 3ds max i kiedy dodałem z powrotem do gry to niektóre kolory wyglądają nieco inaczej niż na oryginalnym samochodzie. Np. czarny kolor wygląda tak

mta-scree_qeaxnws.png

a po edycji wygląda tak

mta-scree_qeaxnsh.png

Jest ona bardziej intensywniejszy i ciemniejszy niż ten oryginalny chociaż to ten sam kolor. Może ktoś wie co trzeba ustawić w programie w 3ds max żeby kolory były takie same jak na oryginalnym samochodzie?

Właśnie nie działa mi ten program na moim systemie. Mam W8.1 64 bit i nie chce się w ogóle uruchomić. Ten program powyżej służy mi do modelowania głównie budynków i chciałem spróbować coś podziałać z pojazdami i mi właśnie coś takie wychodzi. No nic. Jak nie znajdę sposobu na naprawienie tego problemu w tym programie to dam sobie spokój z pojazdami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin