Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Goodbye :(

|Aliens|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzisiaj nadeszła ta chwila, chwila która nie jest przyjemna. Niestety ale nie mam czasu na grę, praktycznie nie mam czasu aby przeglądnąć na spokojnie fora czy inne rzeczy tego typu. Kończę z MTA na zawsze szanse na to że kiedyś tu wrócę są znikome. Wymienię parę osób z którymi spędziło mi się sporo przyjemnego czasu.

Na początek RADIO 4MUSIC.

@Andglad,@Kacper^,^,@TheMistrzuPL,@niedzwiedz.,@concamatrix,@MaciekMaster-Najlepsze ekipa jaka może być. Prowadząc z wami to radio, to sam przyjemność dziękuje wam za wszystko i powodzenia w dalszej karierze.

@Kacper^,^-Jeszcze raz ty. Dzięki Ci mordo za ten cały czas zawsze mogliśmy na siebie liczyć nigdy nie było większego problemu. Oczywiście my się nie żegnamy na zawsze, kontakt mamy codziennie, ale nie mogło cię tu zabraknąć. Dzięki i powodzenia.

@Andglad-Andrzejek żebyś nie stracił chęci na prowadzenia tego radia bo bez ciebie ono nie będzie miało sensu. 3maj się mordo.

@Orbit-Najlepszy prezenter jakiego znam. Mordo nie zmieniaj się ani swojego stylu na radiu bo aktualnie wychodzi ci to za********e ;).

@WaldemaR-Ty i tak już tutaj nie grasz ale ciebie Waldusiu zabraknąć tu nie mogło.

RCON'i

@ZbyK.gg, @Zebra, @Bolek., @DeltaRon, @Lukasz1393, @XQward, @Answer, @hoopak.

Robicie kawał zajebistej roboty na tym serwerze oby tak dalej.

@Hyak-Hyak dzięki tobie w jakimś stopniu zaistniałem w SARA/SDSA osiągnąłem to co chciałem. Mam nadzieje że doprowadzisz tą frakcje do takiego porządku i stopnia jak sprzed półtora roku. Powodzenia mordo.

@ENOMEK- O tobie zapomniałem, wybacz. No enomek kondomek najlepszy zadymiarz. Pozdro mordo.

Organizacja Legwany najlepsza org na serwie.

@Grabsio311@Iguana@Jojtek01@MaciekMaster@FreshuTM@KamilMystic@xXxNeQxXx@Tobiasz63@Kacper^,^@pawlowski@Hasiu.*@Gargamelek.@Grzengol@Karel*@EpiK.

@Shiruu@Lecenerinho@KRISU*@Lisa_@Kozixon@Nemlik@NightMare*@BOCHA.@PeQe@BlameK.@Brodaty.*@MaTTix@NikesS@KoniuHere@erykowski900@Props@Tigerro@Weedel*@Xsardes@matthew:)@Staff.@romeczek_dynamit@rvbnx

Powodzenia mordy.

Goodbye 4LIFE.

S4 |Aliens|

Edytowane przez |Aliens|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin