Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracowników SAMD.

ursusC360
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego:ursusC360

Nick oskarżonego:Całe SAMD

Data i godzina:nie potrzebna

Powód:Gdy na słuzbie jest około 10 SAMd i jest wypadek i ich wzywamy to nikt nie odpowiada. Jakims cudem odpiszą i piszą ze przyjadą na akcje to mija 10 minut a nawet wiecej. 0 rp. Nie piszą na me tylko piszą np,, wychodz z auta''.

Proponowana kara: Niewiem

Dowody: Wystarczy sie spytac jednostke SAMD oraz DES.

Potwierdzam, był wypadek chyba 7 osób z SAMD na służbie, nikt się nie zgłosił ze przyjedzie jednostka. Jeszcze gdy poszkodowanego zawieźli NASZA karetka pod szpilal to była 1 osoba..

//pisze jako pracownik DES oraz bylem na tym wypadku.

Proszę dowody w trybie expres (np logi że zostało to zgłoszone i że byli nasi pracownicy na służbie)

Byłem na mumble i żaden nie zauważył tego być może przegapili (chodź wątpię) bądź nie zgłosiliście gdzie potrzeba (y/u)

Co do 0RP też żądam dowodów !

Żebym ja się do was nie doczepił bo z tego co zauważyłem ruszacie się do roboty tylko i wyłącznie jak jest Bartecky i niestety taka jest prawda.

Niech Grzengol rozwiąże tą sprawę,

PS> każdemu nie raz w pośpiechu wpiszę się t/me wychodzi z pojazdu i czy to jest 0RP ! 

Pomyśl człowieku zanim napiszesz skargę w której również mnie obrażasz !

I powtarzam chcę dowodów na to że zostało to zgłoszone na czacie służbowym jak i również że nasze jednostki były dostępne na służbie

Jutro dam dowody ze byliscie zgloszeni na dzisiejszy wypadek i laskawie nie przyjechaliscie. I nie ruszamy sie do roboty jak jest bartecky. Z sapd robimy wiecej od was. Musimy brac wlasne karetki bo wy jedziecie 100 lat na akcje lub wcale.

Kolego zobacz gdzie mamy bazę i zacznij myśleć logicznie.

Pomyśl też że możemy być na patrolu i dojazd na bazę i akcję trochę trwa.

I jeszcze raz powtarzam chcę również widzieć że był ktoś na służbie bo to że siedzimy na mumble nie znaczy że jesteśmy na służbie.

to że wy macie bazę w sf to my nie my średnio do Sf Doherty jedziemy 3/4 minuty.Masz jakieś dowody że wzywałeś i że były jednostki samd na służbie ?.
Jak jedziemy 100 lat ta? a ostatnio zamiast wypadku woleliście Pożar robić -,-. Żadna frakcja nie jest idealna.Czekam na dowody bez dowodów nic nie zrobię.

• Administrator RCON

Jeżeli chodzi o wasze karetki i związek SAMD z DES bo prawdopodobnie będziemy mieli coś wspólnego :) To o tym będę rozmawiał z Barteckim w przeciągu kilku dni jak go złapie. Jeżeli chodzi o stosunki frakcyjne DES i SAMD nie układają się za dobrze. Bo moi pracownicy twierdzą że DES nie odpowiada na zgłoszenia, nie chce im się itd , a DES natomiast uważa wręcz odwrotnie. Wezmę pod uwagę tą skargę. Odpowiednie kroki co do odpowiednich sytuacji będą podjęte po ugodnieniu pewnych spraw z Liderem DES

Edytowane przez Grzengol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin