Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jester vs ZR-350

Adis.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ! Mam pytanie, a mianowicie chciałbym kupić sobie któreś z tych dwóch aut (Jester lub zr350), no i moje pytanie brzmi które? Bo nie mogę się zdecydować. Z jednej strony jester fajny, spoko prędkość i tuning vizual, a z drugiej strony zr350 też szybki i fajny, lecz maly ma tuning vizualny. Może ktoś z was kto posiada któreś z tych aut pomógłby mi sie zdecydować, bo w sumie obydwa mi sie podobaja, który według was lepszy ? (Mam zamiar tuningowac je na maxa). (Ps. Nie dodalem do dzialu off-topic w motoryzacji bo tam jest bardzo slaba aktywnosc z tego co widzialem)

Miałem Jestera i sądzę ze zakup był warty tych pieniędzy, auto dobrze trzyma się drogi, nie jest za szybkie bo 1.8 full up leci tylko 205 km/h natomiast Zr-350 1.8 full up jedzie 215 km/h wiec jesli chodzi o predkośc do wybrałbym to auto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin