Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bartex_ - oskarżony przez xWolfQ_

Girappa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Bartex_
    Data i godzina zdarzenia: 12.10.2018r. około godziny 16:15
    Pełen opis sytuacji: Jeżdziłem sobie z moimi kolegami na służbie, gdy nagle patrząc się w tył zobaczyłem, że jakis adept za mną jeżdzi. Mówie sobie 'No, ok niech se jezdzi pewnie zaraz odjedzie'. A ten cały czas za mną jeździ i w pewnym sensie nękał. Póżniej napisałem do tego adepta, że nie może tak robić to ten odpisał mi 'A ty nie możesz latać vmaxem :)' Co troszkę mnie uraziło, bo skoro jeźdze vmaxem to czemu mnie nie zeskanował, z nadmierną prędkością?
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/frT6out

Ja, xWolfQ_  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam!

Swoją odpowiedź rozdzielę na kilka punktów:

1. Dlaczego stwierdzasz, że Cię nękałem? Jeździłem maksymalnie za Tobą 3 minuty ponieważ Ja oraz @Inv widzieliśmy co robiłeś: wyskoki z "chopków", nadmierna prędkość (powyżej 100km/h).
  2. Nie widzę nigdzie obrazy tekstem " A ty nie możesz latać vmaxem :)", sam tak @Inv stwierdził ;)
  3. Jak wyżej napisałem, Ja oraz @Inv mieliśmy do Twojej jazdy, a nie zatrzymałem Cię, ponieważ nie widziałem w tym sensu, ponieważ dosłownie kilka minutek przed naszym spotkaniem zatrzymał Cię @Griski*, a nie miałem zamiaru Cię zatrzymać, ponieważ @Inv chciał mieć screenshoty z Twojej jazdy, a jazda z zasadami KRD, palcem na F12 oraz tzw. alcie jest trudne, więc jeździł ze mną i zbierał na Ciebie dowody ;)

Myślę, że wyjaśniłem całą sytuację. Proszę również Command Staff o pozwolenie na wypowiedź dla @Inv w skardze, oraz werdykt skargi.

image.png.ee63b6366a07723b80f82e30d182b21f.png

Z wielką chęcią, zobacze te dowody. 

A pozatym, dlaczego Inv był na niewidzce skoro nikogo oprocz nas nie było przez większośc trasy, a pozatym skoro miał 'zastrzezenia'(bynajmniej ja to tak zrozumialem) to dlaczego mnie nie specowal tylko z toba siedzial?

1. Zbierał na Ciebie dowody, nie wiem czy coś ma czy nie. A po za tym z tego co wiem dopóki nie zostałeś ukarany na służbie żadnych dowodów nie musisz widzieć.
  2. Dlaczego siedział na Invie? Był na Duty, a nie na Służbie. Wykonywał obowiązki Supportera, więc mógł być niewidzialny. Jak byś go widział to jaki sens byłby zbierania dowodów? Byś się skapnął, że coś się dzieje i byś się opanował ;)

Witam ,dobrze wypowiem się też .

Po 1 tak widziałem jak jezdziłes twoja prędkość przekraczała dozwoloną i powyżej 100 km

Po 2 Był raport że ktoś Taranował bodajże Bartexa,Kary nie dostałeś więc po co dowody dla Jasnosci nie mam SS ale widziałem co widziałem.

Po 3 Obowiązki takie tam więc tyle z mej strony.

P.S Zbierał bys nie brał do Siebie że cos mam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin