Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na Griski*

_Klocek_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza; Griski*

Data i godzina zdarzenia; 23;00 9 listopad

Pełen opis zdarzenia; A wiec tak Gracza o nicku Proteus goniła policja, poprosił mnie o pomoc w ucieczce zgodziłem się. Zabrałem moje auto u ustałem na drodze kolega podjechał wsiadł i pojechaliśmy dalej. Po upływie jakiś 3 min wjechałem na G1 gdzie zaparkowany był helikopter gotowy do ucieczki wsiadłem byłem już nad ziemią i tp mnie do policjanta który stwierdził ze to ja nie zachowałem Rp ( dachowałem i jechałem daje  jak stwierdził policjant ) nie wspominając ze jeden z radiowozów tez dachował. Po tym wspaniałym Rp dostałem mandat 7000 PLN i zostałem aresztowany na 45 min. 

[2018-11-09 20:56:15] [Output] :  ◉ Jazda na skróty (720 PLN, 4 PK)
[2018-11-09 20:56:15] [Output] :  ◉ Jazda w miejscu do tego nieprzystosowanym (720 PLN, 4 PK)
[2018-11-09 20:56:15] [Output] :  ◉ Ucieczka przed policją (od 10 min. do 30min) (3960 PLN, 22 PK)
[2018-11-09 20:56:15] [Output] :  ◉ Zawracanie w miejscu do tego nieprzystosowanym (630 PLN, 4 PK)
[2018-11-09 20:56:15] [Output] :  ◉ Łamanie zasad RP (1800 PLN, 10 PK)

Poscig trwał jakiś 5 min ? 

[2018-11-09 20:44:22] [Output] :  ** Uruchomiłeś/aś silnik w Pojeździe!
[2018-11-09 20:44:23] [Output] :  ** Zaciągnąłeś/aś ręczny w pojeździe!

[2018-11-09 20:49:37] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza Krystanio! 

Matematyka Griski* twierdzi ze to ponad 10 min także ...

Dziękuję 

Dowód, który to potwierdza całe zajście

Wyżej podałem logi 

Ja,  _Klocek_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez _Klocek_

U mnie wyglądało to tak, że wystawiłem ci tylko mandat i dodatkowo sciagłem akurat na górze g1 nie wiem co się wydarzyło gdy cię złapali, Na pościgu zrobiliście przesiadkę do innego samochodu, lecz pościg trwał ten już dużo wcześniej a traktowany był jako jeden bez względu od samochodu i przesiadek, więc wystawiłem taki mandat a nie inny. Na pościgu dachowałes a mimo to uciekałeś dalej więc 0rp co do radiolki która dachowała nic nie widziałem. 

1. Masz dowody ze dachowałem ? 

2. Czemu jak kolega z pościgu stał obok nawet nic nie pisałeś tylko pozwoliłes odejść .

3. Czemu ja zostałem ukarany takim mandatem jeżeli uciekinierów było 2 ? 

4 Przy wiezienu zastanawiałeś się czy to ja jestem kierowcą czy pasażerem ( też mam logi )

1. Nie muszę mieć żadnych dowodów dodatkowo inni funkcjonariusze też to widzieli.

2. A czemu miałby nie odjechać nawet nie wiem o kogo chodzi to ja wykonywałem czynności wraz krystiano i czekał na samej górze z autem do póki nie przyjmiesz mandatu.

3.  Ponieważ twój kolega uciekł , mandat był normalny co do tego pościgu.

4. Zastanawiałem się co do tej przesiadki lecz po chwili mi się przypomniało co i jak.

13 godzin temu, _Klocek_ napisał:

.A wiec tak Gracza o nicku Proteus goniła policja, poprosił mnie o pomoc w ucieczce zgodziłem się. Zabrałem moje auto u ustałem na drodze kolega podjechał wsiadł i pojechaliśmy dalej.

Sam sobie odpowiedziałeś na skargę. 

Zapewne gdybyś nie odwalal i nie miał wpisów to by tak nie było. 

Odrzucam. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin