Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie

Fachowiec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam a raczej żegnam

chciałbym się z całym serwerem pożegnać na ten moment. I tak nie znałem tutaj nikogo oprócz @lilmxcioo któremu bardzo dziękuje bo on mnie zachęcił do gry na serwerze 

Czemu odchodze? Już wyjaśniam 

Jakoś nie dawno moja mama miała przeszczep wątroby i nie mam czasu na grę

Wiem ze pożegnanie jest słabe ale lepsze niż wcale...

Jeszcze raz dziękuje i Gratuluje tobie @ZbyK.gg bo masz super serwer!!!

(Jeśli chopdzi o dług do spłacenia to go spłacę i nie myśl sobie @account651 że jak odchodze to nie musisz mi oddawac XD)

Jeszcze raz Cześć!!

Edytowane przez Fachowiec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin