Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Janin, oskarżony przez Kubaaa.

Kubaaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Janin napisał:

Nie po całej akcji bo jak widac na SS miałem jeszcze najazdy wysuniete wiec tak przeszkadzał mi

Tak. Ale chodzi o interwencję supporta która miała zaraz na początku miejsce. Nie widzę nigdzie aby przy rozłożonych najazdach był Support lub informacja że wysłałeś reporta. 

Wiec miałem racje. Po całej akcji supprta dalej sie bawiliście i mi przeszkadzaliście 

po za tym co to ma do tego kto wezwał suporta napisałem na niego report to fakt ale co to ma do tego ?

Edytowane przez Janin

Nie rozumiem dlaczego ciągle wrzucasz nas do jednego worka jak ewidentnie widać że tylko jeden zawinił.. 

Ja nie napisałem że to nie ty wzywałeś. Mi chodzi o to że wzywaliście administrację ponieważ niby wielce ci przeszkadzaliśmy bo ciągle odwalaliśmy ale tak nie było. Wezwaliście administrację dlatego bo nie chcieliśmy sobie pójść czyli chwilę po twoim przyjechaniu na miejsce. Staliśmy za zabezpieczeniem i Ci to niby przeszkadzało. 

Edytowane przez Kubaaa

Nie rozumiem o co jest ta skarga po prostu jak ktoś mi przeszkadza to jak mam wykonywać swoją prace a jeśli chodzi tu ze mowie o was wszystkich a nie pojedyńczo to chodzi o to ze nie wiem kto co zrobił tylko mowie o was jako grupa ktora utrudniała mi prace i robiła sobie ze mnie zarty

Więc dobrze. 

Przyznam że nie spodziewałem się że powstanie tutaj aż taki spór. Nie miałem na celu wyrządzeniu tutaj takiego konfliktu.  Jednak zauważyłem że każdy w mniejszym lub większym stopniu przyznał się do winy. Uważam że każdy w jakimś stopniu jest winny.

Myślę że jest to odpowiedni czas aby zakończyć tą dyskusję. To nie jest też tak że my chcemy kogoś specjalnie brzydko mówiąc "ud****ć". 

Skragę można zamknąć. 

Edytowane przez Kubaaa

Ja z tym nic wspólnego nie mam, chcieli sie pobawić to się pobawili na bazie "spalili kapora" i pojechali po moich prosbach o wyjazd. Ja tylko w okolicy stałem utility dokładnie na parkingu obok wjazdu i czekalem na Janina bo mieliśmy na wspólne RP jechać. Reszta skargi chyba ze mna zwiazana nie jest.

Edytowane przez KarKuLaN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin