Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na zarząd SAMD - oskarżony przez xWolfQ

Girappa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xWolfQ_

Nick: xWolfQ

Serial: (serial ukryty)

Przynależność do frakcji: ---

Opis sytuacji: Witam! A więc tak. To miało nie wyjść na światło dzienne, ale po ostatnich rozmowach z tymże osobnikiem stwierdziłem, iż jednak odpowiednie osoby o tym poinformuję, Mianowicie, chodzi to o osobę z zarządu SAMD - @4Ever*999. Osoba ta, rozpowszechniała screenshoty z serwera Discord Komisji Spraw Frakcyjnych. Jak mniemam, jest to zakazane, gdyż poruszane są tematy, o których tylko ściśle określone osoby powinny móc wiedzieć. Osoba ta, po tym, jak ją poinformowałem o tym, iż będę pisać tę skargę, natychmiastowo usunęła tego screenshot'a, a dzień później wypierała się, że takie coś miało miejsce. Jest to co najmniej dziecinne zachowanie. Dalej. Nasz Profesor poinformował mnie o tym, że się do frakcji dostałem przez publicznym udostępnieniem wyników. Jakiś porządek tu powinien być zachowany, nikt nie powinien być stawiany ponad resztą. Wspomnę jeszcze o tym, że ostatnio opuściłem tę frakcję z powodów, które zachowam dla siebie. Wtedy wówczas, przy pisaniu ogłoszenia, dostałem powrót tylko przez rekrutację. Totalnie bez powodu. Następnie zmienił to na powrót normalny, by bo ostatniej rozmowie zmienić to na powrót przez rekrutację. Potem, że tak powiem, rżnął głupa i udawał, że miał zmienić coś innego i znów dał na powrót przez rekrutacje. Po tym zmienił to na normalny powrót.

Dowody: https://imgur.com/a/23vE3A5 (ssy zwiazane z wiadomością z discorda KSF wolałbym wysłać każdemu na priv, jako iż jest tam pewien temat poruszony. )

Świadkowie: ---

Witam, zaczynając od objaśnienia wszystkich sytuacji. Może wkleiłbyś wszystko co do mnie pisałeś ? https://imgur.com/a/auBGDAs

Pierwsza sprawa, napisałem cytując ".. Nie dziw mi się, że masz szczególny nadzór.." (etc.) mogło to być sugerowaniem z mojej strony, że się dostaniesz. Fragment że, "Jestem debilem" to była "podpucha", abyś tylko się "upewnił". Pisząc, że przyjmuje 35 osób nie była to informacja tajna, mogłem przyjąć ich 36/37 itp. Nie przyjąłem ich dokładnie 35. Chciałbym abyś screena z discorda KSF, przedstawił z moim awatarem oraz datą kiedy go wysłałem a nie bezpodstawnie oskarżał mnie, że od razu go usunąłem. Screen ukazany na samym początku mojej wypowiedzi, pokazuje jak zostałem wyśmiany oraz wyzwany przez Ciebie. Ogłoszenie o twoim odejściu, zdania nie zmieniłem. Ogłoszenie zostało edytowane na powrót nie przez rekrutacje z powodu, iż popełniłem w tym błąd. Potem wiele osób siedziało na jednym kanale (godzina ok. 22:00) każdy się wygłupiał, krzyczał itp. Trudno było mi wstawić przecinek oraz poprawić coś w ogłoszeniu. Nie byłem tam tylko ja z zarządu, jeden krzyczał to drugi tamto. Po prostu pomyliłem się, i wpisałem ponownie to samo co wcześniej. I nie nie rżnąłem głupa. Napisałem prawdę :). Skarga (w moim mniemaniu, nie oskarżam nikogo) jest wysłana z powodu nadanej kary na gracza o nicku Macio. Dostałem od Ciebie screena, że wysłał Tobie coś z discorda SAMD (nie pamiętam co, stres działa). Wysłałem owego screena do Głównego Zarządu, dalej to już poszło w ruch i nie "wtykałem w to nosa". Potem pytając się mnie o twój powrót, udałeś jakby nigdy nic żeby odciągnąć od tego i potem znowu mnie sprowokować. - Nie powinna to być skarga na frakcje ale na samego pracownika, czyli mnie. W działach SAMD. KSF proszę o wypowiedź.

Pozdrawiam.

Edytowane przez 4Ever*999
Zły wyraz.

A więc, skoro wyciągamy już wszystkie brudy to proszę https://imgur.com/a/vtbMdl2 - takiego słownictwa chyba nie powinien używać zarząd, reprezentując swoją frakcje. 

Chciałbym abyś screena z discorda KSF, przedstawił z moim awatarem oraz datą kiedy go wysłałem a nie bezpodstawnie oskarżał mnie, że od razu go usunąłem.

A więc, ssa nie dostaniesz ty, tylko KSF. Jako iż nie musze ci wszystkich dowodów poprostu wysyłać.

13 minutes ago, 4Ever*999 said:

"Jestem debilem" to była zwykła prowokacja z mojej strony, abyś tylko się "upewnił".

Jakoś podczas wielu rozmów z tobą nie miałeś w zwyczaju obrazać siebie, no ale zobaczymy jak to KSF zinterpretuje.

Szkoda tylko, że dalej nie odniosłeś się do tego ss'a 

Spoiler

image.png.03845af0a4ae0d568cc9ef48348c4383.png

@xWolfQ wiadomości pochodzą z ostatniego miesiąca, nie było to pisane w twoją osobę. W skrócie, jest to wiadomość prywatna, nie z dostępem publicznym. @xWolfQ a i jeżeli mnie o coś oskarżasz, to masz obowiązek przedstawić mi dowody na moją osobę. Słowa ukazane wyżej, nie byly kierowane w twoją osobę, to też uznaj. Czekam na wypowiedź KSF.

@4Ever*999 Dlaczego dalej nie wypowiadasz się na temat tego jednego ss'a?
Pozatym, wysyłałem ci wczoraj tego screena na discordzie a więc nie wiem czemu dalej udajesz, że tego ssa nie widziałeś.

EDIT: tego 

https://imgur.com/a/zcWokEe

Edytowane przez xWolfQ

2 minuty temu, xWolfQ napisał:

@4Ever*999 Dlaczego dalej nie wypowiadasz się na temat tego jednego ss'a?
Pozatym, wysyłałem ci wczoraj tego screena na discordzie a więc nie wiem czemu dalej udajesz, że tego ssa nie widziałeś.

Którego ? Jezeli chodzi o "Misia uszatka" to napisałem, że jest to prowokacja z twojej strony i nie mam zamiaru się na to wypowiadać.

17 minut temu, xWolfQ napisał:

A więc, skoro wyciągamy już wszystkie brudy to proszę https://imgur.com/a/vtbMdl2 - takiego słownictwa chyba nie powinien używać zarząd, reprezentując swoją frakcje. 

Tka jak wspomniałem, ta wiadomość prywatna nie miała związku z tą sprawą. Tak samo jak nie miała związku z moim stanowiskiem we frakcji. W żaden sposób nie reprezentowałem w tedy frakcji.

Jeżeli wiadomości z Discorda nie były wysłane na Discordzie frakcyjnym, tylko jako prywatna korespondencja - nie biorę ich w ogóle pod uwagę. 

Poproszę zrzut ekranu przedstawiający domniemaną wiadomość z Discorda KSF. 

Na wstępie, @4Ever*999 nie poniesie żadnych konsekwencji, otrzymuje jedynie ponowne ostrzeżenie słowne, ponieważ przeprowadziłam z nim już rozmowę na ten temat.

Moja decyzja jest taka, a nie inna ze względu na pierwszą  sytuację tego typy. Uznajmy, że oskarżony jest przykładem dla innych, czego nie wolno robić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin