Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S/W] Premier 2.2 blisko Full Tune !

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Premier

ID: 21579

Pojemność silnika: 2.2

Przebieg pojazdu: 9k

Dodatki:

Lampy Bursztynowe ( Złote,których aktualnie nie ma w montażu )

Licznik pod kolor lamp

Felgi Wires malowane za 5k pod kolor Lamp ( Dokładnie to samo RGB co lampy )

Atrapa Nitra ( Mała Butla )

Wloty dach i maska,Spojler ID 1139,Wydech podwójny

<<< GENERALNIE FULL Visual >>>

Premierek posiada również dorabiany klucz za 15k

Rejke "4LENERGY"

LPG za 50k - 75dm3

oraz Ogranicznik.

Cena: 385k do drobnego ustalenia lub wymiana za coś fajnego ( mogę dopłacić za coś potężnego nawet za coś przekroju Infka,czy Turismo,jeśli była by rozsądna oferta.rozważę również inne pojazdy fajnie by było jakby miały 2.2,ale mogą być to jakieś banshee/bullety 1.6,czy Sultan/Elegy 1.8 z tune .Przyjmę też coś tańszego,jeśli mi dopłacicie o ile pojazd mnie zainteresuje. Ogólnie to najbardziej interesują mnie pojazdy sportowe.
Coś od siebie: Super Premierek,świetnie się prowadzi,jest 4 osobowy,co napewno jest plusem dla osób jeżdzących często ze znajomymi lub dla jakiejś ogranizacji :D Super Projekt pod 2.2 Full Tune bo w sumie to do tego kompletnego FT brakuje tylko Baku,Upów,CB i wykrywacza,także jest bliski osiągnięcia pełnii szczęścia i mocy  :P  Premierek może być też świetnym projektem pod pseudo " Taxi ",Idealne dla gracza próbującego swoich sił jako UBER,myślę że lepszego pojazdu do tego zawodu nie znajdzie :D
SS’y: https://imgur.com/a/4lEgc7h

uVnDffa.jpg

Edytowane przez adus12135

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin