Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bajo. . .

GREGORY.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od: https://mta4life.pl/forums/topic/114945-witam/

Do: 11.12.18 ~ ¿

Żegnam was dziękuje za miło spędzony czas . . . Temu I temu ...

Od jakiegoś czasu źle patrzy na mnie adminstracja serwera tzw. Supporci ( nie pisze co I kto I gdzie) dziękuje I bajo!

2 godziny temu, GREGORY. napisał:

Ale ile to można. . .

ba nu jo

tylko wiesz ja tu wbijam tylko poodwalac i posmiac sie z ludzi wiec xD

ale dosyć uciążliwe jest chociażby to, że ostatnim razem jak wystawiłem pojazd na giełdzie na 1 miejscu ( giełda od 250k ) został on bezpodstawnie zabrany przez ową "pomyłke" nie do przechowywali a postawiony obok i została mu założona blokada na koła. Gdybym nie przyszedł oczywiście pojazd zostalby zabrany i wstawiony za 500 stów... Jest to zachowanie co najmniej śmieszne i karygodne suportera no ale cóż, logiczne myślenie oraz ogólne pojmowanie otaczającego nas świata może wydawać się dla niektórych sprawą niewiarygodnie trudną.

@DareK. stul czape panie pachołkowy

Edytowane przez Davlo_Pedau*.exe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin