Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Zarząd TSA- Oskarżony przez Dawid102

Dwiso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dawid102
Nick: Dawid102
Serial:  (serial ukryty)
Przynależność do frakcji:  SAFD
Opis sytuacji:   Zacząłem pisać ,z graczem o nicku PerPani ,z przyczyny ciekawości jak dostaje awansu. Więc napisałem jak się dostała i w jaki sposób dostaje awans. więc mi odpowiedziała. Proszę o wypowiedź @ZbyK.gg. Chciałbym dodać jeszcze ,żeby to było według mnie ,,Zabawa ,ze mną" To było by napisane po prostu. Proszę nie zamykania tematu do kiedy się nie wypowie KSF.
Dowody:  Na początku przedstawie ss mojego szanownego kolegi @MikiQ https://imgur.com/a/HwTZhMY   https://imgur.com/a/iEJI7pZ  https://imgur.com/a/acYgok7.  A tu są moje https://imgur.com/a/acYgok7
Świadkowie:  @MikiQ @Drasioo @cichy20021916

Patrząc na poziom tej skargi ciężko nie wybuchnąć śmiechem. Ktoś tu chyba nie rozumie ironii. No ale cóż żeby ksf miało mniej roboty to się już wypowiem ;*, a w sumie to dam ss;y.

Pokaż ukrytą zawartość

A tutaj taka tylko rozpiska co do jej awansów:
Aby otrzymać + pracownik musi mieć 600 min w tygodniu.
Tutaj jest system awansów:
Awans z Starszy Kierowca na Doświadczony Kierowca należy wyrobić pięć norm (5 norm) lub zrobić trzy plusy (+ 3)
Awans z Doświadczony Kierowca na Kierowca Specjalny należy wyrobić pięć norm (5 norm) lub zrobić trzy plusy (+ 3)

31.10.2018
Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Kierowca @PerPani zostaje odwieszona.
21.11.2018
⦁ Z przyjemnością informujemy, iż  Starszy Kierowca @PerPani  zostaje awansowana na rangę Doświadczonego Kierowcy.
12.12.2018

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Doświadczony 
Kierowca @PerPani zostaje awansowana na rangę Kierowcy Specjalnego.

A tutaj masz jej wyniki minut ;) 

28.10.2018-03.11.2018
PerPani - 926
04.11.2018-10.11.2018
PerPani - 892
11.11.2018-17.11.2018
PerPani - 1278
18.11.2018-24.11.2018
PerPani - 1084
25.11.2018-01.12.2018
PerPani - 718
02.12.2018-08.12.2018
PerPani - 664

Tradycyjnie rozumiem mój karygodny błąd i proszę Sędzie Anne Marie @Zebra_urlop o łagodny wymiar kary.

//Edit  Dodam jeszcze tylko że jest faworyzowana przez moją osobę ale nie we frakcji ;* 

Wcale nie jest zawieszana jak zasłuży. A to przypadkiem napisałem:
W związku z nowymi dowodami cała trójka ( @PerPani @flex. @klopik ) zostaje zawieszona na okres trzydziestu ( 30 ) dni, jednocześnie tracą prawa poruszania się pojazdami specjalnymi na czas nieokreślony.
Oraz zostają zdegradowani o dwie rangi w dół.
Jeżeli chodzi o przesiadywanie na mm. Jeżeli osoby który były we frakcji długo i nie sprawiali problemów. Spytają się czy mogą dalej wejść pomimo tego, że nie są już we frakcji nie widzę problemu.
Jeżeli przyjdzie do mnie osobą i się mnie zapyta, a były takie przypadki też czasem zezwalam przenieść osobę która nie jest i nie była we frakcji.
A to dlaczego rozmawiam sobie z Julką to chyba moja prywatna sprawa. ;* . We frakcji jest traktowana jak każda inna osoba. A jak traktuję ją prywatnie to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa nie ?
Patrząc na twoje wypowiedzi to nie mam pojęcia jak dostałeś się do SAFD. A tak wgl to niech ktoś to przeniesie do jakichś zabaw albo coś bo to kabaret się robi.

Edytowane przez KiLLYouDeaD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin