Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cre4tive - oskarżony przez Krystian6076

Krystian6076
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Cre4tive  

Data i godzina zdarzenia: Data i godzina zdarzenia:2018.12.28 koło 13:00

Pełen opis sytuacji: Jechałem z kolegami pojazdem marki patriot gdy nagle uderzyłem policjanta Cre4tive stojącego na środku ulicy prawdopodobnie afk chciałem żeby mi zapłacił za szkody. Jechałem zanim lecz nie chciał zapłacić  napisał na mnie raporta po czym dostałem ostrzeżenie nieprzeszkadzaj SPD.Pojechał mierzyć prędkość  ja dalej chciałem zwrotu kosztów  ale nie otrzymałem. Zostałem zakuty i wzięty do więzienia  z powodem :heavy_check_mark: Powód: Utrudnianie pracy funkcjonariuszowi podczas interwencji.   czas, który musisz odsiedzieć to 7 minut/y  i nie zostałem rozkuty wcześniej  jak zostałem wzięty do więzienia.Świadkowie zdarzenia @Edek111 @mikolaxx

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/hsEMW8V

Ja, Krystian6076 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Nie zastawiłem cie  tylko stałem oboki chciałem żebyś oddał mi kasę ale widać że nie chciałeś tego zrobić.

Widać po twoim zachowaniu że nawet byłeś być taki chamski nie odkułeś mnie tylko musiałem czekać na innego funkcjonariusza policji żeby mi ściągnął kajdanki przesto zmarnowałem czas.

A jak chcesz afczyć to zjedz na poboczę a nie stój na śrotku drogi.

Czekam na wypowiedz zarządu.

22 godziny temu, Krystian6076 napisał:

Nie zastawiłem cie  tylko stałem oboki chciałem żebyś oddał mi kasę ale widać że nie chciałeś tego zrobić.

Widać po twoim zachowaniu że nawet byłeś być taki chamski nie odkułeś mnie tylko musiałem czekać na innego funkcjonariusza policji żeby mi ściągnął kajdanki przesto zmarnowałem czas.

A jak chcesz afczyć to zjedz na poboczę a nie stój na śrotku drogi.

Czekam na wypowiedz zarządu.

Po 1. Tłumaczę Ci cały czas, że nie afczyłem, a po 2. Skoro Cię nie odkułem to czemu od razu do mnie nie napisałeś w tej sprawie? BO TAKA SYTUACJA NIE MIAŁA MIEJSCA. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin