Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kenny, oskarżony przez J.o.K.e.R

Dimi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: J.o.K.e.R
Nick osoby oskarżonej: @Kenny
Powód napisania skargi: Prosiłem z kolegą żeby nam auto dał do przecho nie wiem co mu odbiło że dał auto nie do przecho tylko na parking policyjny,bo się zablokowała i nie mogliśmy jej w jakiś sposób odblokować żeby pojechać. Nie mam ss że go proszę żeby dał do przecho bo się tego po prostu nie spodziewałem tylko mógłby kolega potwierdzić że taka sytuacja była.
Dowody: https://imgur.com/a/PF3stwS

Źle zrozumiałem za pierwszym razem. Dzisiaj niestety nie miałem takiej sytuacji z tego co pamiętam że spotkałem jokera bądź miałem prośbę o zawiezienie auta na przecho, dziś nawet tego słowa nie słyszałem. Zajmowałem się tylko autami na parkingu giełdy lub zgłoszeniami na ppdl o brak paliwa czy porzucone auta.

Edytowane przez Kenny
Złe zrozumienie sprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin