Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs o punkty premium!

JadeZeStarymNaRyby2008
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko! Dziś przychodzę do was z konkursem 400pp, które mają wartość ponad 5k!

Co trzeba zrobić żeby wygrać te punkty?

- Polub ten post.

- Zaobserwuj mój profil na forum

- Powiadom znajomego o konkursie (wygrany może być poproszony o potwierdzenie, że zachęcił znajomego do wzięcia udziału!)

- Zostaw na dole komentarz (napisz co chcesz a najlepiej opowiedz coś ciekawego, z racji tego, że jestem ciekawski wszystko mnie interesuje więc wal!).

Kiedy wyniki konkursu? 

- Wyniki pojawią się jak w konkursie będzie odpowiednia ilość osób (pewnie w sobotę/niedzielę), z racji tego, że padła mi płyta główna w komputerze i jestem zmuszony korzystać z laptopa wysłanie nagrody może się opóźnić maksymalnie o 2 dni.

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia! :4l:

EDIT: Dla kreatywnych komentarzy przewidziane są chociaż małe nagrody pocieszenia albo w postaci dotacji na LPG lub jakiegoś punkcika premium! 

50492026_2255344634740748_81023393415708

Edytowane przez [email protected]

10 minut temu, Serek777 napisał:

Ciekawostka: :)  Polska znajduje się na 4 miejscu listy krajów, w których oglada się najwiecej telewizji. wyprzedzaja nas tylko USA WŁOCHY I HISZPANIA

szanuję za ciekawostkę! a masz jakieś informacje na temat np grania w gry? :D którzy są Polacy? :D 

44 minuty temu, Lisa_ napisał:

@ciacho191, @Grabsio311 zapraszam was do konkursu, powodzenia!

Czy wiedzieliście, że kobiety mają wiecej kubków smakowych niż mężczyzni? 

A odnośnie konkursu chętnie w jakimś momencie przeznaczę na eventy. :)

Szczerze mówiąc nie wiedziałem. Jak widać na forum można się dużo rzeczy dowiedzieć fajna ciekawostka! Pozdrawiam i gratulacje :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin