Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pomoc przy doborze słuchawek.

japkooo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

TL;DR: słuchawki do 200 (mogę dopłacić jak warto) wokółuszne, jak najwyzsza jakosc dźwięku

Siema. Słucham słuchawek wokółusznych do 200 zł. Jestem w stanie zapłacić więcej jeżeli warto. Zastosowanie - słuchanie muzyki, w żadne gry, gdzie jest potrzebny dźwięk, nie gram. Fajnie by było, gdyby choć trochę wygłuszały - ale nie oszukujmy się, w tej cenie trudno będzie coś takiego znaleźć. Zależy mi na jak najwyższej jakości dźwięku, bo 7 godzin dziennie słucham muzyki, a moje poprzednie superluxy niestety wąchają kwiatki od spodu i kiszę się na jakichś pionierach z biedronki chyba, nawet nie wiem za ile, ale dźwięk jest tu dosyć tandetny. Nie koniecznie z mikrofonem, choć nie pogardziłbym. Niemniej, priorytet to jakość dźwięku. Ktoś się na tym zna, jest w stanie coś polecić??

Edytowane przez japkooo

• Administrator RCON
5 minutes ago, karoy_ said:

Dzięki! 

• Administrator RCON
Just now, zielu6243 said:

Nie kupuj z morele jest sporo przypadków z używanym bądź niesprawnym sprzętem

zamawiałem parę rzeczy z morele i nigdy nie miałem takiego przypadku, po za tym ponad 400 osób zamówiło te słuchawki stamtąd i nie widziałem negatywnych opinii potwierdzających Twoją wiadomość.

można zamknąć.

( @Damianero. @Kacperix3 )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin