Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Veon,Samke- oskarżeni przez Fighter*998

Fighter*998
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Samke @Veon
    Data i godzina zdarzenia: 03.02.2019 Godz. około 9.40
    Pełen opis sytuacji: Więc tak policjant Samke oraz Veon zatrzymali mnie ponieważ przekroczyłem prędkość w San Fierro przy Osiedlu Doherty,postanowiłem żeby im się nie nudziło zrobić pościg,no i tak sobie uciekam oczywiście z RP,żadnych skrótów,skoków,pod prąd to tylko wtedy gdy wjeżdżałem ostro w zakręt i to tyle.Dobra przechodząc do powodu skargi to jest przebicie opony w moim samochodzie,z tego co wiem jeżeli uciekinier nie odwala,nie skacze itd. ogólnie jest to pościg RP to Funckjonariusz nie ma prawa strzelać do opon,sama sytuacja z przebiciem opon nastąpiła gdy przy SGSP zawracałem sobie w kółko aż jeden z Funkcjonariuszy wyszedł z radiowozu po czym strzelił mi w oponę niestety skutecznie mi ją przebijając.Dokładnie nie wiem który to z funkcjonariuszy lecz przypuszczam że był to Veon ponieważ Samke prowadził radiowóz.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/bthmQow Dodatkowo świadek @Dony

Ja, Fighter*998  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Fighter*998

6 minut temu, Fighter*998 napisał:

no i tak sobie uciekam oczywiście z RP,żadnych skrótów,skoków,pod prąd to tylko wtedy gdy wjeżdżałem ostro w zakręt

Witaj. Napisałeś wyżej że nie skracałeś ani nic tak? Otóż praktycznie co 2 minuty skracałeś przez pas zieleni. Skracałeś pomiędzy budynkami rozbijając się  o nie cały czas i ty mówisz że to jest RP? Jeszcze przed tym zajściem gdy wyjeżdżaliśmy z Tierra Robada wyskoczyłeś z autostrady aby nas zgubić. W dodatku kłamiesz że nie skracałeś i był to pościg RP a nie był.

Jeżeli jazda pomiędzy budynkami w celu zgubienia ogona jest dla cb skracaniem to ok,przez pas zieleni skracanie ? hmm na pas zieleni wjeżdżałem tylko wtedy gdy nie wyrobiłem się na zakręcie więc no,Gdzie ja ci wyskoczyłem z autostrady ? haha śmieszne,jedyne "skakanie" to było na tych drogach w San Fierro jak już nie wychamowałem i mnie wybiło.

1 minutę temu, Fighter*998 napisał:

Jeżeli jazda pomiędzy budynkami w celu zgubienia ogona jest dla cb skracaniem to ok,przez pas zieleni skracanie ? hmm na pas zieleni wjeżdżałem tylko wtedy gdy nie wyrobiłem się na zakręcie więc no,Gdzie ja ci wyskoczyłem z autostrady ? haha śmieszne,jedyne "skakanie" to było na tych drogach w San Fierro jak już nie wychamowałem i mnie wybiło.

Nie kłam że nie skracałeś bo skracałeś i nie będę się tu z tobą wykłócał ponieważ nie ma to sensu. Czekam na wypowiedź zarządu.

Witam. Więc tak jak napisał wyżej @Samke co chwilę wjeżdżałeś w uliczki, skracałeś, obijałeś się o budynki, więc skoro robiłeś pościg RP to dlaczego obijając się o budynki nic nie odegrałeś? Jeszcze przed tym zajściem gdy przebiliśmy Ci opony wyjeżdżaliśmy z Las Paysadas wyskoczyłeś z autostrady w strone Las Venturas aby nas zgubić.

Teraz, Fighter*998 napisał:

Daj mi dowód xD szkoda że już miałem przebitą oponę wtedy przez was i zjechałem na autostradę normalnie a później zawróciłem na SGSP nwm po co kłamiecie że z jakiejś autostrady skakałem,dajcie mi na to dowód że tak było to uwierzę.

Jak bym miał robić ss'y na tym pościgu to by mi miejsca na dysku zabrakło. Poza tym z autostrady wyskoczyłeś zanim dostałeś oponkę więc nie wiem dlaczego kłamiesz. Tak jak napisałem wyżej nie będę się tu z tobą wykłócał czekam na zarząd.

21 minut temu, Fighter*998 napisał:

Nigdzie nie skakałem,w niektórych miejscach owszem wybiło mi bo mam taką glebę że szoruję po drodze więc nawet na głupim krawężniku mogło mnie wybić czy lekkiej górce.Przed SGSP nie skakałem wgl tylko sb zawracałem Dony sam widział tą sytuacją.

Twój kolega @Dony nie widział twojego wyskoku z autostrady ponieważ był wtedy przy SGSP. A co do tych górek w sf to jeżeli robisz pościg RP to nie wyskakujesz z nich tylko zwalniasz i zjeżdżasz normalnie a nie wyskakujesz tak jak to było w twoim przypadku.

Edytowane przez Samke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin