Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Jasiekk - oskarżony przez .Zamachowiec

Drasiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Jasiekk
    Data i godzina zdarzenia:04.02.19 godz 19:00-19:25
    Pełen opis sytuacji: Iż, chciałem zrobić akcje Rp z policjantem. Nakazał mi się zatrzymać zatrzymałem się iż gracz podszedł do mnie i się przywitał też się przywitałem wpisałem na /me otwiera szybę. Po chwili żeby sprowokować policjanta do pościgu napisałem /me pluje na policjanta i zacząłem uciekać. Później pościg trwał i w ogóle i wjechałem na strefę dm. Po chwil zaczęła się strzelanina później zacząłem uciekać z miejsca zdarzenia gdzie się zatrzymałem autem którym uciekałem później je prze parkowałem za strefę dm. Nagle chciałem wrócić do pojazdu i gracz o nicku Jasiekk złapał mnie i zakuł do pojazdu później chciałem z nim odegrać Rp w formie przekupstwa na /pm iż gracz odmówił mi tego i napisał że mu się nie chce coś w tym stylu. Po chwili napisał mi mandat o wysokości 15600pln albo paka 180minut wybrałem mandat iż, zapłaciłem graczowi i co. Zapytałem gdzie jedziemy on mi mówi że do paki za to że i tak muszę odsiedzieć pytam się za co on mi wypisuje za strzelanie do SAPD na dm. A sam mu zapłaciłem gdybym wiedział to bym nie płacić i poszedł na 180min a poszedłem dodatkowo na 30min.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: jest w logach rozmowa- mogę wkleić zdjęcie z więzienia.

https://imgur.com/a/GfPUzik Tutaj jest podane jak gracza się pytam który mnie wsadził czy miałem wpisy. A w rozmowie jest w logach jak gracz mi pisze że będę siedział 156 minut + 20 minut + wpisy których nie miałem. I nagle siedzę 30min za ostrzał na dm SAPD.

Witam

Zacznę od tego że tak jak wyżej wspomniano zacząłem pościg za graczem nie tylko dla tego że "napluł" na mnie ale też chwilę wcześniej ztaranował pojazdem (wychodziłem z komisariatu na alejce, wtedy mnie przejechał) Prowokowałeś mnie wraz z kolegą dlatego zacząłem pościg. Pościg trwał i trwał nawet w pewnym momencie cię zgubiłem, ale udało mi się ciebie znaleźć i kontynuować pościg. Po chwili dołączyły się do mnie 2 jednostki robiliśmy poscig rp bez taranowania, potem gdy zauważyłem że kierujesz się w stronę dm postanowiliśmy że zaczniemy manewry w celu uniemożliwienia co wjazdu na dm. Podjęliśmy się 3 prób lecz jakoś udało Ci się uciec. Następnie udałeś się w stronę szpitala ls (obok Glen parku) i wjechałeś na dm. Potem koledzy z kanału zarzucili hasło aby SWAT weszło na dm. Zwołali osoby uprawnione i zaczęli akcje. Jako iż byłem na kanale cały czas słuchałem jak prowadzą akcje na dm. Pojechałem się naprawić. Potem wracając zauważyłem ruch obok pizzerii przy wejściu do dm zauważyłem tam oskarżającego. Zapytałem się czy mogę gi złapać za ostrzał do policjantów, otrzymałem odpowiedź ze tak i bez żadnego gadania postanowiłem cię zatrzymać. Potem założyłem Ci blokadę na koło aby nikt nie uciekł twoim autem bo próbowali. Na dodatek pisałem ci że bd wsadzony na 30 - 20 min za ostrzał SAPD. No i trochę zle zacytowałeś bo napisałem ze ewentualnie jeżeli masz wpisy to bd miał więcej minut. Odmówiłem rp ponieważ chciałeś po prostu się wycwaniakować i nie płacić mandatu albo mniejszy. Potem było by ze faworyzuje kogoś i były by problemy. 

Przepraszam za błędy pisane z telefonu //Jasiekk 

Edytowane przez Jasiekk

Chciałbym powiedzieć iż, zapytałem się o zrobienie rp z formą zapłaty tej kwoty która miałem za mandat Chodziło mi o milo wykonana akcje rp. Odrazu chciałbym powiedzieć ze mi dałeś wybór mandat albo paka wybrałem mandat chodź to mały mandat nie był bo 15600pln dla mnie do było dużo bo miałem ratę do spłaty a później się dowiaduje ze jadę na 30 minut do więzienia gdybym wiedział to bym nie płacić tylko pojechał do paki.

Przepraszam za błędy pisze z tel//.Zamachowiec

Edytowane przez .Zamachowiec

Nie. Pamiętam ze prosiłeś mnie żebym wystawił ci mniejszy mandat, a twoja "akcja rp" miała polegać na tym że mnie przekupisz i zapłacisz mniej. Co do mandatu to jesteś odwalaczem i masz mnożnik x3, kwota za sam pościg wynosiła 9k +poboczne przewinienia dodał te 6k. Piszesz że miałeś ratę. Jeżeli nawet miałbyś tą ratę to po co zaczynał byś pościg? Pościg wiąże się z mandatem. Wystarczyło pomyśleć. Poza tym mówiłem ci że i tak pójdziesz do więzienia za ostrzał przed tym jak jechaliśmy do bankomatu. Ty wybrałeś mandat więc nie moja wina że mnie nie słuchałeś. Więcej do powiedzenia nie mam. 

Tylko że chciałbym ci powiedzieć że od początku chciałem cie sprowokować do pościgu żeby zrobić pod koniec akcje Rp z przekupstwem nie chodziło mi o to czy sie zgodzisz czy nie ale chciałem zrobić taką akcje. Za cytuje cie " nie chce mi się robić rp" to jak taki masz wpływ na akcje rp to nie wiem czemu w jesteś w SAPD nie musiałeś się zgadzać w trakcie Rp na przekupstwo wystarczy że byś to przeprowadził. A wracając do tematu skargi nic mi nie pisałeś cały czas pisałeś "mandat albo paka" zastanawiałem się i wybrałem pake. Po chwili pojechaliśmy do bankomatu zapłaciłem ci zdjąłeś blokadę z auta i pojechaliśmy do więzienia dopiero mi wspomniałeś o tym ze idę siedzieć za ostrzał do SAPD na 30min to chyba też za to płaciłem ten mandat, a po drugie jak chyba strzelałem do SAPD to nie powinieneś mieć wyboru i wziąć mnie do więzienia. 

Człowieku, jeżeli ty robisz pościg bez rp to oczekujesz że bd ci robił rp z przekupstwa? Mam logi jak prosiłes ze jakieś rp zrobić i mniejszy mandat bd. Nie jesteś jakimś wyjątkiem ze bd dawal ci mniejszy mandat. Co do skargi jest niesłuszna ponieważ dawałem ci z 15 min na wybór + mówiłem ze i tak będziesz siedział w pace za ostrzał. 

#edit za ostrzał do policji nie ma mandatu tylko idzie się siedzieć, mandat dostałeś za poscig, a strzelanina to inna sprawa. 

Edytowane przez Jasiekk

to było mnie poinformować wcześniej przed zapłatą mandatu a ty mi napisałeś po zapłacie. A po drugie bez RP robię były skoki nie raz wpadłem w typa bo mnie wyrzuciło na zakręcie za szybko jechałem a ty mówisz pościg bez rp wymień mi rzeczy które robiłem czyli dla cb bez RP.

28 minut temu, Jasiekk napisał:

Gościu napisałem ci przed tym jak jechałem do mechanika do bankomatu ze i tak bd siedział za ostrzał. A co do rp to wjezdzanie w pojazdy na vmax, jeżdżenie trawa przez jakieś pola. 

Powiem ci tyle gdybym nie spadł z górki  to po polach nie musiał bym nie musiał jeździć. A mówiąc o prędkości maksymalnej chyba nie będę uciekając przed tobą 20km/h wjechałem w 1 osobę gdzie to było przypadkiem jak napisałem wyżej zarzuciło mnie.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin