Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Yoshimitsuu

Kasperski*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Yoshimitsuu
    Data i godzina zdarzenia: Dziś około godziny 19 
    Pełen opis sytuacji: A więc było to tak jechałem sobie sultanem,  i nagle zaczął mnie gonić funkcjonariusz Yoshimitsuu po chwili zakończył on pościg,  więc udałem się do mechanika aby naprawić swój pojazd, gdy czekałem aż pojazd się naprawi funkcjonariusz chciał mnie zakuć w kajdanki później ja wpadłem do wody i utknąłem pod łodzią napisałem do funkcjonariusz że jak zaczyna pościg to niech go chociaż dokończy a on do mnie napisał "pal gumę dzieciaku" według mnie to jest niegodne reprezentowanie frakcji podczas służby.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/hjkJLqi

Edytowane przez KACP3R*

A więc stale taranowałeś mnie samochodem, zacząłem pościg pod HQ, i tam zostałem staranowany, próbowałem Cię gonić, i mi zwiałeś, ale po niespełna 5 minutach zastałem Cię na mechaniku Doherty, i zacząłeś kierować komentarze w stronę SAPD podchodząc mi cały czas do pojazdu, wyszedłem z niego i zacząłem Cię gonić, zacząłeś kierować się w stronę wody, gdzie pływałeś, następnie poinformowałem Cię że topienie jest karane. Jak się ładnie utopiłeś i uciekłeś w ten sposób, spamowałeś mi cały czas PM że nie umiejętnie pracuję, że jak się pościg zaczyna to się kończy, i kilka takich wiadomości. Jak wytłumaczyłem Ci że jest coś takiego jak CODE 100 zacząłeś mi pisać skończ te gadkę gościu i dalej pisałeś swoje sentencje. To Ci mniej służbowo kazałem się odczepić. Jakbyś uznał że to pomyłka wróciłbyś i dał się zatrzymać, ale utopienie się było twoim celem. 

Dziękuje, czekam na rozpatrzenie przez Zarząd, i popraw skargę bo nie jest prawidłowo napisana.

PS. Pisz skargi jak jesteś honorowy, a nie płaczesz i się przyczepiasz na siłę bo ucieczka nie poszła pomyślnie.

Po pierwsze to nie kierowałem komentarzy w twoją stronę  żadnych a jeżeli tak było to daj chociaż na to jakieś logi a nie zmyślasz tutaj,  mam na to świadków którzy byli przy tym. Po drugie twoje zachowanie wobec gracz jest naprawdę niestosowne. Po trzecie to ci nie uciekłem bo nagle wyłączyłeś syreny i pojechałeś sobie do mechanika. Po czwarte to nawet do ciebie nie podszedłem więc nie kłam. Czekam na kogoś z zarządu niech wypowie się co do tego zajścia 

Edytowane przez KACP3R*

Nie robie ssów wszystkiemu co się rusza, komentowałeś moją pracę i opowiadałeś o SAPD, Potem podszedleś w moją stronę. Bo przeciez jakbyś nie podszedł siedzialbyś w aucie, a jakoś do wody trafiłeś pieszo nie samochodem. Co masz na myśli że jest niestosowne? Że kazałem Ci się odczepić? Ehh

Ale to ty mi powinieneś udowodnić winę. Napisałem Ci to w prywatnej wiadomości, więc nie reprezentowałem w ten sposób munduru. Poza tym komentowałeś brak rp czyli rozmowa toczyła się na etapie zasadzie OOC, co jednocześnie znaczy że nie miało to nic wspólnego z odgrywaniem ani frakcją.

1 godzinę temu, Yoshimitsuu napisał:

Napisałem Ci to w prywatnej wiadomości, więc nie reprezentowałem w ten sposób munduru. Poza tym komentowałeś brak rp czyli rozmowa toczyła się na etapie zasadzie OOC, co jednocześnie znaczy że nie miało to nic wspólnego z odgrywaniem ani frakcją.

Jak uważasz że do tej wiadomości potrzebujesz dowodu, to nie mamy co kontynuować dyskusji.

• 2 tygodnie później...
W dniu 5.02.2019 o 19:37, Yoshimitsuu napisał:

A więc stale taranowałeś mnie samochodem, zacząłem pościg pod HQ, i tam zostałem staranowany, próbowałem Cię gonić, i mi zwiałeś, ale po niespełna 5 minutach zastałem Cię na mechaniku Doherty, i zacząłeś kierować komentarze w stronę SAPD podchodząc mi cały czas do pojazdu, wyszedłem z niego i zacząłem Cię gonić, zacząłeś kierować się w stronę wody, gdzie pływałeś, następnie poinformowałem Cię że topienie jest karane. Jak się ładnie utopiłeś i uciekłeś w ten sposób, spamowałeś mi cały czas PM że nie umiejętnie pracuję, że jak się pościg zaczyna to się kończy, i kilka takich wiadomości. Jak wytłumaczyłem Ci że jest coś takiego jak CODE 100 zacząłeś mi pisać skończ te gadkę gościu i dalej pisałeś swoje sentencje. To Ci mniej służbowo kazałem się odczepić. Jakbyś uznał że to pomyłka wróciłbyś i dał się zatrzymać, ale utopienie się było twoim celem. 

Dziękuje, czekam na rozpatrzenie przez Zarząd, i popraw skargę bo nie jest prawidłowo napisana.

PS. Pisz skargi jak jesteś honorowy, a nie płaczesz i się przyczepiasz na siłę bo ucieczka nie poszła pomyślnie.

UP + brak wzoru. 

Następnym razem nie pisz tak @Yoshimitsuu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin