Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAFD Fus1on oskarzony przez Patka^^

Patka^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na SAFD @Fus1oN- oskarżony przez @Patka^^
Treść wątku: 
Login: kaczuszeczka1202 
Nick: Patka^^
Serial: 
06385F3D0E3B8CEDFED578A4ECF7E693Przynależność do frakcji: - 
Opis sytuacji: zzaczelo sie od tego, ze gdy rozeslalam zdjecia tego oto Pana,  zaczela sie akcja "zniszczenia mnie" i "uprzykrzyc mojego" imienia" w tej grze"  zaczal fermenty siac o mnie co kilka osob potwierdzi, obgaduje, klamie wobec mojej osoby,  robi wszystko zebym to ja byla najgorsza, pisze inne informacje niz byloby naprawde, mowi na cos  na swoja korzyść, a potem mowi na mnie np. straszenie sadem @ZbyK.gg, badz @Greyna.gg mimo ze pisalam do Greyny i tak nie bylo. Po tym wszystkim napisalam do niego na fb zapytac sie jeszcze raz ... On na to, ze nic takiego nie mowil.,  wywyzsza sie na stanowisku Komenty Glownej i mysli ze jest kims kto moze wszystko. 
Dowody:  mam dowody i mogę podesłac pw
Świadkowie: mysle ze ktos by sie znalezl frakcji SAFD, i wiele napewno po mojej dyscyplinarce z tej frakcji by potwierdzilo ze byly jakies "ploty" na moj temat

Edytowane przez Patka^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin