Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Police Department-oskarżony przez rekin.rw

Rekomendowane odpowiedzi

Login: niedzwiedz_PL
Nick: rekin.rw
Serial: F1065A753B43864FE8B2F8D8AE7B0884
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Witam serdecznie, jak po nazwie wątku można zauważyć skarga dotyczy frakcji San Andreas Police Depratment, w której to pracowałem od kwietnia ubiegłego roku do dnia wczorajszego.
Powodem napisania skargi łamanie regulaminu serwera tj. handel egzaminami za PSC oraz pieniądze w grze.
Co do egzaminów myślę iż dowody wyrażą więcej niż tysiąc słów. 
Dowody: Udostępnianie egzaminów jest zabronione oraz karalne, dlatego mogę je wysłać w prywatnej wiadomości, dla zainteresowanych członków KSF
Świadkowie: Za świadka mogę podać @veksu, oraz innych członków frakcji jednak nie chcę by mieli później problemy przez ową skargę.
Po wyjaśnieniu wcześniejszych zarzutów z liderem pozostaje tylko przy handlu egzaminami. Przepraszam za problem.

Edytowane przez rekin.rw

18 minut temu, rekin.rw napisał:

Powodem napisania skargi jest Faworyzacja panująca w ów frakcji oraz łamanie regulaminu serwera tj. handel egzaminami za PSC oraz pieniądze w grze.

Liczę, że to poważne oskarżenie jest podparte jakimś "dowodem".Jeżeli nie będę wnioskował o bana ;).

Faworyzacji oraz sprzedaży dóbr frakcyjnych u nas nie ma. Wszystko co napisałeś wyżej to owoc Twojej wyobraźni, bądź błędnego rozpoznawania rzeczywistości. W przypadku tych dwóch tajemniczych braci jest to Captain II @Fotarix oraz Cadet (ówczesny PO I) @Torix. Każda osoba z zarządu oraz FTO brała w pierwszym semestrze wielu cadetów na G. W przypadku braci to nie wiem, może mieli więcej czasu na zgadanie się na wspólny patrol, czy coś (;D). Jeżeli przykładem "faworyzacji" jest w twoim mniemaniu takie coś, to pozdrawiam.

Ten dowód odnośnie tego egzaminu też poproszę, ciekaw jestem co na nim jest. Dodatkowo proszę abyś sprecyzował tą sprawę @D@mian oraz @CampeQ bo chyba nie jestem w temacie.

Dodatkowo śmiesznie brzmi twoje użalanie się że tyle jesteś / byłeś w SAPD a miałeś niski stopień. Twoje zachowanie na służbie raczej nie zbliżało Cię do awansu, przykładowo wchodzenie na służbę po spożyciu dużej ilości alkoholu bądź inne nieregulaminowe zachowania. Dodatkowo sama akcja za którą wyleciałeś wskazuje, że trzymanie Cię we frakcji to był spory błąd.

2 minuty temu, Skipciu napisał:

Dodatkowo śmiesznie brzmi twoje użalanie się że tyle jesteś / byłeś w SAPD a miałeś niski stopień. Twoje zachowanie na służbie raczej nie zbliżało Cię do awansu, przykładowo wchodzenie na służbę po spożyciu dużej ilości alkoholu bądź inne nieregulaminowe zachowania. Dodatkowo sama akcja za którą wyleciałeś wskazuje, że trzymanie Cię we frakcji to był spory błąd.

tak się składa że na służbie pod wpływem alkoholu byłem może w czerwcu, wyleciałem z tego co się dowiedziałem to wyleciałem za odwalanie (założenie blokady,). Skoro to był błąd było wyrzucić mnie już dawno a nie cisnąć mnie od alkoholików i tym podobnym. Dodatkowo sam święty nie jesteś bo jeśli wchodziłem na służbę to pod wpływem legalnych substancji ;) a tak się składa że dowody mam niepowtarzalne bo jeszcze osoby z ostatniej akademii pokazywały mi te egzaminy. 

Teraz, rekin.rw napisał:

tak się składa że na służbie pod wpływem alkoholu byłem może w czerwcu, wyleciałem z tego co się dowiedziałem to wyleciałem za odwalanie (założenie blokady,). Skoro to był błąd było wyrzucić mnie już dawno a nie cisnąć mnie od alkoholików i tym podobnym. Dodatkowo sam święty nie jesteś bo jeśli wchodziłem na służbę to pod wpływem legalnych substancji ;) a tak się składa że dowody mam niepowtarzalne bo jeszcze osoby z ostatniej akademii pokazywały mi te egzaminy. 

To Ty wylatywałeś z frakcji ze 3 razy, nie ja. Poproszę te dowody, chyba też mam prawo zobaczyć.

Podczas rozmowy wyjaśniłem wszystko z @rekin.rw, powróci on do frakcji. Jego wylot był błędem moim podpartym kłamstwem innego oficera. Co do tego egzaminu faktycznie, doszło do jakiejś transakcji. Łącznie z KSF oraz ARCON zbadam wnikliwie sprawę oraz wyciągnę konsekwencje.

Dobrze, że sobie wyjaśniliście i spór został zażegnany. Niemniej jednak martwi nas fakt "sprzedaży" egzaminów, tak więc jak wspomniał już wcześniej @Skipciu sprawa zostanie dokładnie sprawdzona, a winne osoby zostaną surowo ukarane.

Skargę uważam za rozwiązaną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin