Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wywiad z Police Officer I SAPD - Kubasny.

PAPAJA2137
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

gUNp1vg.png

Kolo - Kolo1324

K- Kubasny.

Kolo: Witam, Młodszy Redaktor Kolo1324 z Redakcji 4Life News się kłania!   Czy miałbyś ochotę odpowiedzieć mi na kilka pytań?

K: Bardzo chętnie odpowiem na parę twoich pytań.

Kolo: Dobrze, odpowiedz mi trochę o sobie.

K: Witam, nazywam się Jakub, jestem Police Officer'em I w San Andreas Police Department oraz jestem Wicedyrektorem w Studiu Filmowym 4Life.

Kolo: Jak trafiłeś na serwer 4Life?

K: Na 4Life'a trafiłem przez filmiki na YouTube. Szukałem nowego, lepszego serwera, który sprawi mi wiele frajdy w rozgrywce i w poznaniu wielu spoko osób.

Kolo: Jesteś w SAPD jak zaczeła się twoja przygoda z tą frakcją?

K: Przed dojściem do frakcji SAPD, byłem Aspirantem we frakcji SAFD. Przygoda zaczęła się dosyć łatwo, napisałem rekrutacje, dostałem się i jakoś to poszło: poznałem wiele spoko osób, miło spędzam czas na służbie, mogę się czegoś nowego nauczyć i wiele innych.

Kolo: Według ciebie Skipciu dobrze prowadzi frakcje?

K: Skipciu nie miałem okazji jakoś za bardzo poznać, tylko przy jakiś rozmowach to tylko. Odnośnie  jego prowadzenia frakcji, jest dobry liderem. Jest rozsądną osobą, która umie rozwiązać wiele sporów i tym podobne. Uważam, że jest to odpowiednia osoba na to stanowisko.

Kolo: Czy masz zamiar kiedykolwiek wrócić do SAFD?

K: Jak wspominałem w moim odejściu, we frakcji jest leciutki burdel i mi to leciutko przeszkadzało. Są tam do tej pory spoko ludzie, którzy mi ufają i mnie bardzo lubią i liczę, że po nowym roku ponownie powrócę w szeregi tamtejszej frakcji.

Kolo: Czy możesz nam ujawnić czemu uważasz, że w frakcji panuje nie porządek oraz nieład? 

K: Jest to trudne pytanie, ale staram się na nie odpowiedzieć. Odnośnie burdelu miałem na myśli osoby, które niszczą tamtejsza frakcje, niszczą ten stary klimat, którego już tam nie ma, jaki był parę miesięcy temu.

Kolo: Dobrze odejdźmy od frakcji. Jesteś Wicedyrektorem Studia Filmowego. Jak tam trafiłeś?

K: To tak, Kacperix3 dostał się tam na Dyrektora po czym spytał się mnie, czy nie pomogę mu ogarnia biznesu, dostałem się wtedy do Zarządu z moim przyjacielem Wixer'em, którego bardzo pozdrawiam. Ogarniałem tam wiele spraw wewnętrznych, nagrywałem filmy i po jakimś czasie dostałem awans do Głównego Zarządu, czyli na Wicedyrektora.

Kolo: Czy możesz nam ujawnić, jaki kolejny projekt macie w planach?

K: Projektów aktualnie mamy parę, następny jaki wyjdzie będzie to związane z SAPD.  

Kolo: Możesz nam powiedzieć jaki aktualnie posiadasz majątek?

K: Mój majątek nie jest jakiś za wielki, głównie zarabiam na frakcji. Ale na dzień dzisiejszy to będzie gdzieś tak powyżej miliona. Mam parę, ładnych autek w mojej kolekcji.

Kolo: Czy w najbliższym czasie planujesz zrezygnować z gry na 4Lifie?

K: Na razie nie myślę o tym, chce się dobrze bawić i osiągnąć przeze mnie wybrany cel, który tutaj sobie obrałem.

Kolo: Możesz nam ujawnić ten cel?

K: Moim celem na dzień dzisiejszy jest dostanie się na rangę Supporta, a takim mniejszym celem to w miarę wysokie stanowisko w San Andreas Police Department.

Kolo: Ostatnie pytanie. Chcesz kogoś pozdrowić?

K: Chciałbym pozdrowić wszystkich czytających ten wywiadu oraz frakcje SAFD i SAPD.

Kolo: Dziękuje Ci za udzielenie mi wywiadu. Powodzenia w realizowaniu swoich celi!

K: Ja również dziękuje i powodzenia w Redakcji.

Młodszy Redaktor @Kolo1324.

Edytowane przez FragusS
Poprawa formatu

Błędy, błędy i kurczę jeszcze raz błędy. W wywiadzie poprawia się błędy stylistyczne itp. stworzone przypadkowo przez osobę pytaną :). Jeśli jest to wywiad z officerem PD, pytania powinny dotyczyć owej frakcji, a nie majątku gracza. Generalnie interpunkcja, stylistyka jak i w niektórych miejscach ortografia poległa, polecam przeczytać wszystko parę razy, aby uniknąć niedociągnięć.

BTW. Kolo: Według ciebie // Jeśli już prowadzisz wywiad, to chyba z szacunkiem do drugiej osoby.

Edytowane przez P1teRRR

Zacznę od pozytywów, a właściwie pozytywu, jednego, wywiad ma więcej niż 3 pytania, co nie jest codziennością, a teraz przejdźmy do błędów, tym, razem będzie ich bardzo dużo. Po pierwsze, jakie pytania powinien zadać redaktor Oficerowi SAPD, podkreślmy "Oficerowi SAPD", a nie typowemu graczowi. Ja zabierając się do czytania takiego wywiadu, liczę na to, że dowiem się czegoś więcej o frakcji SAPD, że jej pracownik opowie mi trochę o tym, jak ona działa, z jakimi problemami się spotyka w związku ze służbą w niej, z jakimi sytuacjami miał do czynienia podczas służby, a co dostaję? Dwa pytania na temat, jednak ich ciekawość odzwierciedla poziom autora w składzie biznesu i prawdopodobnie poziom ten się nie podniesie w przeciwieństwie do tego, co odzwierciedla. Reszta pytań to jakiś żart, a największymi hitami są te, które próbują postawić Oficera w niekomfortowej sytuacji, zacznijmy od początku.

„Czy masz zamiar kiedykolwiek wrócić do SAFD?"
Dobrze odwróćmy na chwilę role, Panie Redaktorze daje Panu zarząd Studia Filmowego 4Life, czy przejdzie Pan do konkurencyjnego biznesu, co za tym idzie, odejdzie Pan z Redakcji 4Life News. Mam nadzieję, że w sposób wystarczająco dosadny przedstawiłem absurdalność tego pytania, sam po otrzymaniu takiego przerwałbym wywiad.

„Czy możesz nam ujawnić czemu uważasz, że w frakcji panuje nie porządek oraz nieład?"
Pytanie z tezą, które byłoby jak najbardziej na miejscu w momencie, kiedy po pierwsze zostałaby jasno przedstawiona sytuacja, w której takie słowa padły, została podana konkretna frakcja, bo ja na początku pomyślałem, że dotyczy ono SAPD, a drugą kwestią jest to, że pracownikowi jednej frakcji nie wypada wypominać słów, które zostały rzucone pod wpływem emocji, a szczególnie kiedy jest w mundurze i jego odpowiedź jest reprezentacją opinii frakcji w jakimś stopniu, czy chciałeś w ten sposób pogorszyć relacje na linii SAPD-SAFD, czy dowalić graczowi?

„Jesteś Wicedyrektorem Studia Filmowego. Jak tam trafiłeś?”
Kolejne pytanie, które nie ma nic wspólnego z frakcją i stawia Oficera w niekomfortowej sytuacji, ponieważ jest kierowane od osoby, która jest pracownikiem biznesu, z którym relacje jego biznesu nie są za kolorowe z różnych względów.

„Czy możesz nam ujawnić, jaki kolejny projekt macie w planach?"
To jest promocja Studia Filmowego czy wywiad z pracownikiem SAPD?

Tyle wystarczy, mógłbym lecieć tak do końca tego wywiadu, ale to nie ma sensu, bo moja odpowiedź i tak pewnie zniknie do jutra. Jednak to nie koniec moich zastrzeżeń do artykułu, kolejnym jest już standardowy dla tego biznesu brak korekty i brak przeredagowania odpowiedzi osoby, z którą się wywiad prowadzi, a następnie autoryzacja tego przeredagowanego tekstu. O błędach gramatycznych już nie chce mi się wspominać, sprawdziłem, ile znaków mają kwestie redaktora i jest to równo 821, dla porównania moja odpowiedź ma ich 3588, a w tych pytaniach trafiły się takie perełki jak „nie porządek oraz nieład”, czy „w frakcji”. O przecinkach nie tyle co mi się nie chce, ale nie mam już siły wspominać. Poza tymi wszystkimi wadami najbardziej bawi mnie przypięty przez vlidera biznesu komentarz „Good Job”. Mógłbym jeszcze wspomnieć o kilku rzeczach, ale nikt by tego nie przeczytał, zresztą pewnie już w tym momencie przeczyta to tylko mały procent osób przeglądających odpowiedzi do tego artykułu. Tak więc pozostało mi się tylko pożegnać i czekać na ukrycie odpowiedzi, jak już do tego dojdzie to proszę FragusSa o wysłanie mi na pw konkretnego cytatu, wystarczy mi tylko jeden, nie muszą być wszystkie, który łamie ten śmieszny, komunistyczny regulamin. Elo. 

Edytowane przez Torix

No, no @Torix, jestem pod wrażeniem, że powoli robisz kroki do normalnej krytyki. Nie jest jeszcze idealnie, ale idziesz w dobrą stronę. Powoli respect do Ciebie rośnie.

10 godzin temu, Torix napisał:

Zacznę od pozytywów, a właściwie pozytywu, jednego, wywiad ma więcej niż 3 pytania, co nie jest codziennością, a teraz przejdźmy do błędów, tym, razem będzie ich bardzo dużo. Po pierwsze, jakie pytania powinien zadać redaktor Oficerowi SAPD, podkreślmy "Oficerowi SAPD", a nie typowemu graczowi. Ja zabierając się do czytania takiego wywiadu, liczę na to, że dowiem się czegoś więcej o frakcji SAPD, że jej pracownik opowie mi trochę o tym, jak ona działa, z jakimi problemami się spotyka w związku ze służbą w niej, z jakimi sytuacjami miał do czynienia podczas służby, a co dostaję? Dwa pytania na temat, jednak ich ciekawość odzwierciedla poziom autora w składzie biznesu i prawdopodobnie poziom ten się nie podniesie w przeciwieństwie do tego, co odzwierciedla. Reszta pytań to jakiś żart, a największymi hitami są te, które próbują postawić Oficera w niekomfortowej sytuacji, zacznijmy od początku.

„Czy masz zamiar kiedykolwiek wrócić do SAFD?"
Dobrze odwróćmy na chwilę role, Panie Redaktorze daje Panu zarząd Studia Filmowego 4Life, czy przejdzie Pan do konkurencyjnego biznesu, co za tym idzie, odejdzie Pan z Redakcji 4Life News. Mam nadzieję, że w sposób wystarczająco dosadny przedstawiłem absurdalność tego pytania, sam po otrzymaniu takiego przerwałbym wywiad.

„Czy możesz nam ujawnić czemu uważasz, że w frakcji panuje nie porządek oraz nieład?"
Pytanie z tezą, które byłoby jak najbardziej na miejscu w momencie, kiedy po pierwsze zostałaby jasno przedstawiona sytuacja, w której takie słowa padły, została podana konkretna frakcja, bo ja na początku pomyślałem, że dotyczy ono SAPD, a drugą kwestią jest to, że pracownikowi jednej frakcji nie wypada wypominać słów, które zostały rzucone pod wpływem emocji, a szczególnie kiedy jest w mundurze i jego odpowiedź jest reprezentacją opinii frakcji w jakimś stopniu, czy chciałeś w ten sposób pogorszyć relacje na linii SAPD-SAFD, czy dowalić graczowi?

„Jesteś Wicedyrektorem Studia Filmowego. Jak tam trafiłeś?”
Kolejne pytanie, które nie ma nic wspólnego z frakcją i stawia Oficera w niekomfortowej sytuacji, ponieważ jest kierowane od osoby, która jest pracownikiem biznesu, z którym relacje jego biznesu nie są za kolorowe z różnych względów.

„Czy możesz nam ujawnić, jaki kolejny projekt macie w planach?"
To jest promocja Studia Filmowego czy wywiad z pracownikiem SAPD?

Tyle wystarczy, mógłbym lecieć tak do końca tego wywiadu, ale to nie ma sensu, bo moja odpowiedź i tak pewnie zniknie do jutra. Jednak to nie koniec moich zastrzeżeń do artykułu, kolejnym jest już standardowy dla tego biznesu brak korekty i brak przeredagowania odpowiedzi osoby, z którą się wywiad prowadzi, a następnie autoryzacja tego przeredagowanego tekstu. O błędach gramatycznych już nie chce mi się wspominać, sprawdziłem, ile znaków mają kwestie redaktora i jest to równo 821, dla porównania moja odpowiedź ma ich 3588, a w tych pytaniach trafiły się takie perełki jak „nie porządek oraz nieład”, czy „w frakcji”. O przecinkach nie tyle co mi się nie chce, ale nie mam już siły wspominać. Poza tymi wszystkimi wadami najbardziej bawi mnie przypięty przez vlidera biznesu komentarz „Good Job”. Mógłbym jeszcze wspomnieć o kilku rzeczach, ale nikt by tego nie przeczytał, zresztą pewnie już w tym momencie przeczyta to tylko mały procent osób przeglądających odpowiedzi do tego artykułu. Tak więc pozostało mi się tylko pożegnać i czekać na ukrycie odpowiedzi, jak już do tego dojdzie to proszę FragusSa o wysłanie mi na pw konkretnego cytatu, wystarczy mi tylko jeden, nie muszą być wszystkie, który łamie ten śmieszny, komunistyczny regulamin. Elo. 

Cała wypowiedź jest okej więc nie mam powodu by ukrywać twoją wypowiedź. Widzę, że jest znaczna poprawa w twoich wypowiedziach. Przechodząc dalej, zaznaczyłem w twojej wypowiedzi dwa fragmenty, które są akurat nie potrzebne. Odnosząc się teraz do twoich zastrzeżeń część z nich jest słuszna lecz z niektórymi bym się nie zgodził. Nie mniej jednak pracujemy obecnie nad zmianami, które będą miały na celu poprawę jakości materiałów tworzonych przez naszych redaktorów. Również w najbliższym czasie każdy redaktor przejdzie odpowiednie szkolenie dzięki, któremu utrwali sobie najważniejsze zasady poprawnej pisowni, interpunkcji etc.  Co do samej autoryzacji - również nastąpi w tej kwestii spora zmiana, która będzie dosyć istotna. Przyjdzie to jednak z czasem ponieważ wpierw takowe zmiany musimy dokładnie opracować oraz wprowadzić.  Sporą część z nich mamy już opracowaną więc na dniach będziemy je wdrażać w życie. 

Edytowane przez FragusS

48 minut temu, FragusS napisał:

Cała wypowiedź jest okej więc nie mam powodu by ukrywać twoją wypowiedź. Widzę, że jest znaczna poprawa w twoich wypowiedziach. Przechodząc dalej, zaznaczyłem w twojej wypowiedzi dwa fragmenty, które są akurat nie potrzebne. Odnosząc się teraz do twoich zastrzeżeń część z nich jest słuszna lecz z niektórymi bym się nie zgodził. Nie mniej jednak pracujemy obecnie nad zmianami, które będą miały na celu poprawę jakości materiałów tworzonych przez naszych redaktorów. Również w najbliższym czasie każdy redaktor przejdzie odpowiednie szkolenie dzięki, któremu utrwali sobie najważniejsze zasady poprawnej pisowni, interpunkcji etc.  Co do samej autoryzacji - również nastąpi w tej kwestii spora zmiana, która będzie dosyć istotna. Przyjdzie to jednak z czasem ponieważ wpierw takowe zmiany musimy dokładnie opracować oraz wprowadzić.  Sporą część z nich mamy już opracowaną więc na dniach będziemy je wdrażać w życie. 

Te zaznaczone fragmenty odnoszą się raczej do zauważonej przeze mnie tendencji, a nie treści samego artykułu i nie odnoszą się do niego w żaden sposób, więc fakt, są zbędne, jednak chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczego zostały tutaj umieszczone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin