Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika wicherion, oskarżony przez Migaro.

Migaro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Migaro
Nick osoby oskarżonej: @wicherion
Powód napisania skargi:Pracownik odholował pojazd z prywatnej posesji z powodem "Pojazd prawidłowo nie zaparkowany " Auto stało na terenie prywatnej posesji i nie zahaczało nawet o chodnik . Pojazd został wyjęty już z Parkingu Policyjnego . Żądam zwrotu kosztów jego wyjęcia nie jest to już pierwsza taka sytuacja powtórzyła się już trzeci raz.Proszę o ukaranie pracownika.
Dowody: który potwierdza całe zajście https://imgur.com/fSGtFBI - tutaj screen z parkingu policyjnego

https://imgur.com/aUZZ6Hl - tutaj załączam  screen jak stał mój samochód dokładnie na terenie mojej posesji.

Edytowane przez Migaro

• Witam , Niestety przyznaje się do błędu. W Tedy byłem zmęczony myślałem i Kompletnie inaczej. Jestem gotów ponieść konsekfencje . Ale do !1 mam bardzo duże zatrzeżenia 3 raz ? … Coś mi się nie przypomina żebym ci 3 razy (niby) odholował do tego 1 razu się przyznaje.. Bo to zrobiłem przez zmęczenie.., Ale( 3 raz )to jest naciągane jak dla mnie . Oddam koszty ale się nie zgadzam że 3 razy je wyciągałeś :(

@Axidus* przepraszam, że się wtrącę, mam nadzieję nie dasz mi za to 0-punktów, po prostu muszę coś napisać.

Panie @wicherion graczowi, kmtóry Ciebie oskarżył, chodziło o to, że już 34 raz wyciągnął auto z PP. Te 2 razy je wsadził na PP kto inny, więc myślę, że wyjaśniłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin