Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam <Dom Organizacji> w lokalizacji <San Fierro,Queens>

Frixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Typ: Baza Organizacji 3.
Cena wynajmu 24h: 400 PLN
Cena nieruchomości: Licytacja od 1k, minimalne przebicie 500 // Kup teraz: 2,5k.
Opis: Jest to baza, która jest położona(NA DOLE SCREEN), nie opodal banku. Jest to bardzo przyjemna lokalizacja, dlatego iż mamy blisko - tunera, oraz 2 bankomaty. Jest tam 9 miejsc parkingowych, oraz po usunięciu kilku obiektów, będzie można zrobić kolejny parking, na około 5 aut. Jak dla mnie, miejsce idealne pod małe organizacje, albo po prostu aby mieć taką małą bazę na auta, dużej organizacji. Zapraszam do licytacji Emotikon smile
SS'y:  SS'y!
aQmxdFQ.jpg
CZERWONE - BAZA
ZIELONE - BANK
BRĄZOWE - TUNER BOBIKA.
---

ABWUnAi.png

@Lock, a dla tego Pana wyżej, proszę o jakąś karę - wylicytować a na serwerze nie chce się pojawić :).

Boże, nie ogarniasz ,że nie mam czasu na grę bo się uczę ?? WIem ,że dla cb może średnia 2.0 jest dobra ale ja chce coś osiągnąć w życiu... specjalnie dla cb WBIJE teraz na serwer i pogadamy na ten temat... pozatym... Paragraf 5 regulaminu działu kupuję inną posiadłość i... właśnie ci o tym mówie a lepiej późno niż wcale :)

Dzisiaj z graczem się spotkałem - napisał, to NQ. Skoro coś się piszę, to się siedzi i szuka typa czy jest, przez cały czas szukałem was - nie wchodziłeś na serwer. Jakbyś napisał jak JaneG na serwerze, że nie jesteś już zainteresowany - zrozumiał bym. A nie. Dla Pania Henia po proszę pkt., nie kupuje - a się wypowiada :)

Boże, nie ogarniasz ,że nie mam czasu na grę bo się uczę ?? WIem ,że dla cb może średnia 2.0 jest dobra ale ja chce coś osiągnąć w życiu... specjalnie dla cb WBIJE teraz na serwer i pogadamy na ten temat... pozatym... Paragraf 5 regulaminu działu kupuję inną posiadłość i... właśnie ci o tym mówie a lepiej późno niż wcale :)

Teraz się o tym dowiedziałem - ale ok XDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin