Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na --- - oskarżony przez xHyper

xHyper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.05.2019 o 17:35, xHyper napisał:

Czyli zamiatamy pod dywan wszystko i uznajemy, że opona mi się przebiła przez tzw. "Oko Boga"? XD

Rozwiń  

A Ty przeczytałeś całą moja wypowiedź czy na random.org wylosowałeś ilość zdań które zamierzasz przeczytać w mojej wypowiedzi? Napisałem Ci dokładnie kto i w jakiej minucie Ci przebił oponę, a argument z 'Okiem Boga' jest tak samo durny jak twój 'Nie oglądałeś szybkich i wściekłych'. 

W dniu 4.05.2019 o 17:48, xHyper napisał:

Miałem na myśli, że po prostu to jest wina skrypterów i nic z tym nie zrobię, a dowody na to, że gracz @Iros tą kolczatkę postawił przed garażem są? Jacyś świadkowie, ss'y?

Rozwiń  

Masz wszystko na nagraniu, czas ci przedstawiłem, jestes w posiadaniu dowodow ktorych nawet pewnie nie przejrzales xddddd. 

W dniu 4.05.2019 o 17:48, xHyper napisał:

Miałem na myśli, że po prostu to jest wina skrypterów i nic z tym nie zrobię, a dowody na to, że gracz @Iros tą kolczatkę postawił przed garażem są? Jacyś świadkowie, ss'y?

Rozwiń  

Jeżeli ktoś dobrze się przypatrzy to widać w jaki sposób kolczatka została postawiona, obejrzyj SWOJE nagrania dokładnie.

W dniu 4.05.2019 o 18:03, Frixo napisał:

Masz wszystko na nagraniu, czas ci przedstawiłem, jestes w posiadaniu dowodow ktorych nawet pewnie nie przejrzales xddddd. 

Rozwiń  

Chodziło mi o ss'y z zewnątrz, że kolczatka była przed garażem, a nie jakoś w teksturach itd.

Jestem na nagraniu, wiec się wypowiem. Dołączyłem się do pościgu pod sam koniec gdzie byłeś już na osiedlu. Przeteleporwowal się jakis admin, nie chciał cie wytepac. Jako iż było to 0rp postanowiłem zadziałać. Wszedłem pomiędzy garaże i zakulem ciebie wsadziłem  do radiowozu i tyle było z moich działań.

W dniu 4.05.2019 o 19:17, mareczeq* napisał:

Jestem na nagraniu, wiec się wypowiem. Dołączyłem się do pościgu pod sam koniec gdzie byłeś już na osiedlu. Przeteleporwowal się jakis admin, nie chciał cie wytepac. Jako iż było to 0rp postanowiłem zadziałać. Wszedłem pomiędzy garaże i zakulem ciebie wsadziłem  do radiowozu i tyle było z moich działań.

Rozwiń  

No i to zakucie twoje też 0rp było, ale mniejsza z tym chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o opony 

W dniu 4.05.2019 o 19:19, xHyper napisał:

No i to zakucie twoje też 0rp było, ale mniejsza z tym chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o opony 

Rozwiń  

Ja Ciebie nawet nie zakuwałem tylko jakiś kolejny idiota któremu mówiłem żeby tego nie robił bo się spłaczecie, wy i wasz poziom RP na tej akcji tylko utwierdza mnie w przekonaniu że szczytem waszych możliwości będzie /me pierdzi /do śmierdzi. Koniec tematu, zarząd zrobi z tym co będzie trzeba, da zawieszki officerom jeśli będzie trzeba i tyle. Miłej gry.

Edytowane przez Frixo

W dniu 4.05.2019 o 20:41, Frixo napisał:

Ja Ciebie nawet nie zakuwałem tylko jakiś kolejny idiota któremu mówiłem żeby tego nie robił bo się spłaczecie, wy i wasz poziom RP na tej akcji tylko utwierdza mnie w przekonaniu że szczytem waszych możliwości będzie /me pierdzi /do śmierdzi. Koniec tematu, zarząd zrobi z tym co będzie trzeba, da zawieszki officerą jeśli będzie trzeba i tyle. Miłej gry.

Rozwiń  

no i lux. Czekam na zarząd. 

Po przeanalizowaniu całej sytuacji, oraz zapoznaniu się z dowodami, doszedłem do wniosku, iż najlepszym wyjściem z tej sytuacji, będzie po prostu zwrot za przebitą oponę, na samym nagraniu widać, że funkcjonariusz rozstawił kolczatkę na zewnątrz garażu, a opona w magiczny sposób przebiła się sama. Pieniądze otrzymasz bezpośrednio na konto bankowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin