Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Szychox zbanowany przez Kibol1908.

Szychox
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Szychox
Powód zbanowania: Włączyłem nagrywanie jak Oxy śpiewał, obrażanie Kibola i SAPD (jak wyleciałem)
IP internetu, na który został nałożony ban: 46.186.126.13
Nick admina banującego: -
Opis bana: Gdy siedziałem na mumble z kolegami z SAPD na serwerze pojawiła się informacja, że Oxygeny śpiewa na kanale 10. To przeniosłem się na ten kanał i chciałem mieć pamiątkę, żeby na forum wstawić czy coś i włączyłem nagrywanie. Gdy mnie wywaliło z mumble przypomniałem sobie jak ktoś mówił, że za nagrywanie jest ban.
Coś od siebie: To się więcej nie powtórzy. Od bana minęło 4 miesiące.Proszę jeszcze raz o odbanowanie, brakuje mi komunikacji z graczami. Bardzo przepraszam, że Cię obrażałem jak i przepraszam całe SAPD. Jest mi głupio, że tak zrobiłem ale zrobiłem to na własne życzenie.

Jaką mam pewność, że nie będziesz tego robił ?

Od czasu nadania bana minęło trochę czasu i jak do tej pory nadal staram się o ub bo mi bardzo zależy aby być w kontakcie z graczami. Proszę o odbanowanie obiecuję, że taka sytuacja nie będzie miała miejsca.

XQ.. Wnoszę o nieodbanowywanie go! Gracz wyzywał SAPD, dlatego też dostał bana.

Przeprosiłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin