Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Zatruty1909 oskarżony przez Ciastek82

Ciastek82
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Zatruty1909
Data i godzina zdarzenia: 05.05.2019 13:00
Pełen opis sytuacji: Przekroczyłem prędkość i policja zobaczyła ze mam wpis od zatrutego którego nie powinno być bo swoje w więzieniu odsiedziałem. 

Iros [347]: 1.05.2019 - Ucieczka przed SAPD // PO II - Zatruty1909
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Wszystko jest opisane w skardze do której dałeś linka, a więc tak przez ten tpev i całe zamieszanie które zrobiłeś przez które również administracja musiała interweniować rozmawiałem z pracownikami SAPD i większość mówiła abym nie usuwal ci wpisu za to co robiłeś też tak uważam bo powinieneś się cieszyć że bana nie dostałeś tyle odemnie... 

(( nie powiem jacy to pracownicy bo to  ja nie usunolem wpisu a nie oni)) 

Edytowane przez Zatruty1909

1 minutę temu, Ciastek82 napisał:

Co tu sie wypowiadac nie usunaleś wpisu.

No przepraszam cię ale to co ty odwalałeś to się nie dziw że poprostu pod wpływem nerwów nie usunołem ci wpisu i przez ciebie @Wiesi3k. Oberwał i za te kłamstwa na jego temat ten tpev to bana powinieneś dostać. Niewiem co ta skarga ma na celu ale dobra tyle odemnie... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin