Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KubABP- oskarżony przez TheIndjana.cj

TheIndjana.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @KubABP
    Data i godzina zdarzenia: 2019-05-06 16:51
    Pełen opis sytuacji: Wstawił mi pojazd na pp pod tytułem "Powyzej 24h na parkingu" Ja bym chciał go zapytać gdzie taki pojazd stał zaparkowany powyzej 24h
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/CthIgHN

Ja, TheIndjana.cj zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez TheIndjana.cj

Witam, Cadet KubABP z tej strony.

Niestety, lecz nie pamiętam skąd holowałem Twoje auto gdyż było to 3 dni temu. Jedyne miejsce jakie przychodzi mi na myśl to jeden z parkingów w Los Santos w okolicach plaży ale moge się mylić. Z racji iż było to jedno z pierwszych auto jakie holowałem nie zrobiłem niestety ssa, bo prostu zapomniałem. Jest to oczywiście mój błąd do którego jestem świadom. Mimo tego jestem pewien w stu procentach, że auto stało na parkingu powyżej 24 godzin. A jeśli chodzi o kwestie tego, że dałem auto do pp a nie do przecho to za to oczywiście przepraszam, myślę, że nie sprawiło to Tobie większych problemów.

Teraz, KubABP napisał:

Witam, Cadet KubABP z tej strony.

Niestety, lecz nie pamiętam skąd holowałem Twoje auto gdyż było to 3 dni temu. Jedyne miejsce jakie przychodzi mi na myśl to jeden z parkingów w Los Santos w okolicach plaży ale moge się mylić. Z racji iż było to jedno z pierwszych auto jakie holowałem nie zrobiłem niestety ssa, bo prostu zapomniałem. Jest to oczywiście mój błąd do którego jestem świadom. Mimo tego jestem pewien w stu procentach, że auto stało na parkingu powyżej 24 godzin. A jeśli chodzi o kwestie tego, że dałem auto do pp a nie do przecho to za to oczywiście przepraszam, myślę, że nie sprawiło to Tobie większych problemów.

Nie nie, to ze na pp wsadziles to mnie srednio interesuje, chcialem sie tylko dowiedziec gdzie pojazd stał :)

Z mojej strony to wszystko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin