Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Zatruty1909 oraz reszta funkcjonariuszy. - oskarżony przez MatuS

maatus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Zatruty1909 @mareczeq* @MatiPl @Shorpy - tylu mam na ss, gdyż później nie robiłem ss i nie pamiętam
    Data i godzina zdarzenia: po godzinie 21, a przed 21.45, 11.05.2019 rok
    Pełen opis sytuacji: Więc tak pościg zaczął funkcjonariusz Zatruty1909, gonił mnie od sf do lv, za pierwszym podejściem uciekłem trochę dalej niż znajdował się funkcjonariusz, a po chwili podjechał z drugiej strony policjant. Zacząłem znowu uciekać. Uciekałem po LV, w końcu udało mi się wziąść funkcjonariuszy na vmax mojego pojazdu. Uciekałem autostradą i ukryłem się na swojej bazie (za domkiem, gdzie nie było widać mojego pojazdu i mnie), spytałem się funkcjonariusza Zatruty1909 czy jest CODE 100, który oznacza poszukiwania, odpisał mi, że są, no to czekałem i tak po około pięciu minutach przyjechał policjant Zatruty1909 bez żadnego zawachania zatrzymał się tylko przed bramą na chwile i wjechał na tył domku, w pół minuty znalazło się tam z 3-4 radiowozy. Gdy im mówiłem, że 0 rp, patrzyli na radar, to się tłumaczyli że znaleźli mnie w komputerze i przeszukali wszystkie miejsca. Moim zdaniem jeżeli nawet mogą sprawdzać gdzie jest mój pojazd w komputerze, to od razu wjechali za mój domek gdzie mnie zatrzymali.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/pm8xDTY - wszystko co zdążyłem zrobić

Ja, MatuS zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Police Officer II - Zatruty1909

A więc tak był pościg za tobą zgubiłem cie w lv potem szukałem cie w blubbery, dillmore wróciłem do lv i usłyszałem że jesteś na Redesands East po czym tam pojechałem i były tylko 3 blipy na przecho  jeden jakiś kurier i jeden w budynkach wjechałem tam a ty tam stałeś, 15s później wjechał @mareczeq* który cie zakuł i wsadził do radiolki. Z tego co wiem to po to mamy computer i baze danych z pojazdami aby z tego korzystać a po 2 ja nic nie robił ponieważ wróciłem wczoraj po zawieszce a jeśli bym dostał słuszną skrage zostaje zwolniony dyscyplinarnie...

Proszę o wypowiedzenie się ... @MatiPl @mareczeq* @ShorpY @WinterGoat

@Zatruty1909 w tym momencie przyznaliście się, że sprawdzaliście gdzie jestem na radarze, a w komputerze raczej nie powinniście sprawdzać gdzie gracz się znajduje na pościgu, bo to nie jest rp, to nie ma najmniejszego sensu, jak ja wam uciekne, a wy se sprawdzicie gdzie się ukryłem. Więc to co napisałeś wyżej udowadnia, że jesteście winni.

6 minut temu, MatuS napisał:

@Zatruty1909 w tym momencie przyznaliście się, że sprawdzaliście gdzie jestem na radarze, a w komputerze raczej nie powinniście sprawdzać gdzie gracz się znajduje na pościgu, bo to nie jest rp, to nie ma najmniejszego sensu, jak ja wam uciekne, a wy se sprawdzicie gdzie się ukryłem. Więc to co napisałeś wyżej udowadnia, że jesteście winni.

Po pierwsze mamy podana tylko ulice. 

Po drugie chyba po to dostaliśmy bazę obywateli i bazę pojazdów więc nie wiem o co się rozchodzi skoro to nie ja sprawdzałem gdzie skr znajdujesz bo byłem jedenastka Paul - czyli sam a sprawdzał adam- jednostka 2 osobowa. 

Czekam na wypowiedź reszty. 

No tak ale powiedz mi drogi @Zatruty1909 która policja w ogóle na świecie wpisuje sobie id/rejestracje pojazdu i wie nawet tą ulice gdzie znajduję się uciekinier. Moim zdaniem pogrążyłeś siebie i resztę oskarżonych. Proszę o wypowiedź Command Staff oraz resztę oskarżonych. Ja napisałem co miałem napisać, skargę zostawiam CS.

9 minut temu, MatuS napisał:

No tak ale powiedz mi drogi @Zatruty1909 która policja w ogóle na świecie wpisuje sobie id/rejestracje pojazdu i wie nawet tą ulice gdzie znajduję się uciekinier. Moim zdaniem pogrążyłeś siebie i resztę oskarżonych. Proszę o wypowiedź Command Staff oraz resztę oskarżonych. Ja napisałem co miałem napisać, skargę zostawiam CS.

Nie wiem czy wiesz ale są auta z wbudowanym GPS i policja może poprosić firmę o wysłanie informacji gdzie znajduje się pojazd. Ja tylko słuchałem gdzie mam jechać nic nie sprawdzałem więc... 

Czekam na wypowiedź zarządu. 

35 minut temu, Zatruty1909 napisał:

Nie wiem czy wiesz ale są auta z wbudowanym GPS i policja może poprosić firmę o wysłanie informacji gdzie znajduje się pojazd. Ja tylko słuchałem gdzie mam jechać nic nie sprawdzałem więc... 

Czekam na wypowiedź zarządu. 

Co do aut z GPS to bardziej życie realnie nie serwerowe. 
Wracając do pościgu po to mamy dostęp do komputera policyjnego by z niego korzystać mamy możliwość lokalizowania aut, ale  pozycje zmieniają się tam co  kilkadziesiąt sekund, sprawdzając ciebie, non stop  byłeś w jednej dzielnicy to przeszukaliśmy całą, uwagę nam przykuł jeden samotny blip którym okazałeś się ty.  Dobranoc Police Officer III mareczeq*

Edytowane przez mareczeq*

Witam jako, że zostałem tu oznaczony to wypowiem się.

Nie mam zbyt dużo do napisania w tej skardze ponieważ ja sam siedziałem z @mareczeq* w radiowozie na "g" i nie użyłem radaru czy chociażby komputera policyjnego do zlokalizowania cie. Większość czasu nie interesowało mnie co się dzieje na kanale i patrzyłem w ekran. Dopiero po chwili doszła jakaś informacja, że znajdujesz się w Las Venturas i tam też sie udaliśmy finalnie szukając cię. Po chwili zlokalizował cię jeden z officerów i dojechaliśmy tam. Nie mam nic do dodania jako osoba mniej biorąca udział w tej akcji. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin