Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF Golabek ukarany przez Mr_Magulon

Golabek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Golabek
Login: golabekxdd
Serial: (serial ukryty)
Data otrzymania kary: 05.05.2019
Powód: @.Golabek zostaje umieszczony na czarnej liście KSF z powodu szkodliwego działania na rzecz frakcji
Opis sytuacji: Na wstępie chciałbym poinformować, iż wiem że nie minęło 9 miesięcy lecz nie zgadzam się z tą decyzją i po rozmowie z kilkoma osobami postanowiłem napisać apelację i powinienem dostać max czarną listę SAMD BMA.
 Więc tak, był piękny dzień, postanowiłem zdać przyśpieszony egzamin w SAMD. Więc poprosiłem @NightMare* o pomoc. @NightMare* się zgodził więc postanowiliśmy wejść na ts. A egzamin jak każdy inny, wiadomo egzaminator SAMD do mnie z pytaniem, ja do @NightMare* i on mi odpowiedział.I tak aż do praktyki. Następną osobą miał być @Terrorysta|DM| @Wiktor.cj i @fusend lecz do @Wiktor.cja i @Terrorysta|DM|  egzaminu nie doszło. Kiedy  zaczął się egzamin @fusenda, fusend zacinał się. Za pierwszym razem nam nie poszło bo ok. 5 osób nie mogło sobie poradzić z jednym pytaniem i tak o to fusend oblał. Nikt sie nie skapnął się, że mu pomagamy.Potem jak za drugim razem chciał zdać to kazali mu włączyć ciągłą mowę na mumble, to my wpadliśmy na  pomysł, aby pobrał teamviewera, który pozwoli nam usłyszeć jakie pytania zadaje do  niego egzaminator. @fusend zaczął kombinować z muzyką o 12 w nocy, aby wkurzyć  sąsiada a przy okazji egzaminatora, niestety @Damianero.  kazał wyłączyć muzykę, która była podobno w pokoju obok. Ale w między czasie wszedł @misio232 chwaląc sie że pizmaczek dał mu 40k za zdany egzamin, oczywiście od pizmaczka i tak o to w kilka osób siedzieliśmy  i przez teamviewera pomagaliśmy fusendowi zdać ten egzamin. Niestety wszystko się wydało i @SP. kazał zawołać nas wszystkich z ts na mumble. @fusend jako dobry kolega nie chciał nikogo z nas sprzedać i bronił nas. Wbiliśmy na mumbla wyjaśniliśmy wszystko i się rozeszliśmy. Dodam jeszcze, iż @NightMare* żartował sobie, że chce 30k za egzamin lecz to było w formie żartu i żadnych przelewów i podejrzanych transakcji nie było! Chciałbym dodać jeszcze, że nie handlowaliśmy egzaminami tak jak to było uznane przez zarząd SAMD.
Coś od siebie: Oczywiście przepraszam za zaistniałą sytuację zrozumiałem swój błąd i nie powinienem tak zrobić. Uważam, iż nie powinienem dostać Czarnej Listy KSF za takie coś. Chciałbym aby zostało mi wszystko wyjaśnione tutaj w komentarzu, w wiadomości na priv lub porozmawiać na discordzie. Nie powinniśmy pomagać na egzaminie jak i @NightMare* nam lecz zależało nam na zgranej ekipie w SAMD. Mam nadzieję, iż zostanie mi to wyjaśnione i czarna lista zostanie mi zdjęta.
 Z poważaniem:
Gołąbek.

Edytowane przez Golabek

Zostałem tutaj wymieniony to zgadzam się z tym co napisał @Golabek... Jak każdy widział ja nie mam żadnych podejrzach transakcji bo to było w formie żartu co już gołąbkowi o tym mówiłem. A z drugiej strony Czarna lista BMA we frakcji i czarna lista KSF za pomaganie w egzaminach w ''grze" w której to jest zabawą w ratowników medycznych bez przyszłości tak naprawdę  to 9 miesięcy to przesadza. Pomóc komuś w zdaniu żeby po prostu cieszył się grą to dla mnie żałosne że to psucie frakcji, w jaki sposób? Żaden w tych SAMD'ach nie zdał egzaminów uczciwie to przepraszam bardzo, oni też psują frakcje przecież prawda? To dlaczego my akurat zostaliśmy tak za przeproszeniem gówniano potraktowani? 

Liczę, że to sie wyjaśni bo szkoda frakcji zaczyna się od usuwania, komplikowania prowadzenia frakcji a nie pomóc komuś i to jak u mnie podobno za pieniądze bo ''nagrania" Czasami "Nagrania" bez dowodów typu logi są tak naprawde bezużyteczne 

Pozdrawiam

Edytowane przez NightMare*

Apelację można napisać po upływie 9 miesięcy od momentu umieszczenia na czarnej liście. Odrzucam

@NightMare* - egzamin ma na celu sprawdzenie umiejętności gracza. Jeśli w przypadku wyjazdu taki gracz nie umiałby odegrać RP, za to winę ponosi niestety cała frakcja.

Edytowane przez Mr_Magulon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin