Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - TheMistrzuu*

TheMistrzuu*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A więc, na wstępie chciałbym się z wami pożegnać. Jak niektórzy mogli zauważyć na serwer nie wchodzę. Nie było mnie już dwa tygodnie i nie chcę ciągnąć tego dalej. Tak, więc po  długim namyśle postanowiłem tutaj to napisać. 

@Andglad dzięki za szansę w radiu. Jesteś osobą, której dużo zawdzięczam. Ogólnie jesteś spoko, jakiś kontakt mamy.

@KoumQuat oj Vesperek, co by tutaj. Może kiedyś pogadamy jeszcze, bynajmniej mam taką nadzieję. Kontakt mamy. Jak znajdziesz jakąś gierke to pisz.

@rvbnx jesteś strasznie pozytywną osobą. Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy.

@Suchy2132 kiedyż może zagramy w tego cs'ka. Aktualnie nie mam chęci do strzelania. Miej przygotowanego kałacha.

@Inv dzięki za wszystko. Kontakt jest.

@DreeY pozdrów Barniego :D Może kiedyś jeszcze pogadamy. Spoko się gadało z Tobą. Pilnuj rybcie ;D

@Pitu112 najbardziej pozytywna osoba, z którą miałem przyjemność rozmawiać. Powodzenia strażaku!

@Mr_Magulon pilnuj @TiVo*999. Niech Ci służy i godnie biega po piwo.

@Sosna myślę, że kiedyś wbijemy na PUBG'a jeszcze. Wnerwiony rusku xD

@Macio717 cichooo. Kozak osobą jesteś, Kolejny pozytywny człowiek jakiego poznałem. Napraw matrycę. Kontakt jest, może się spotkamy kiedyś :P 

@Styks trzymaj się cejocie. Kontakt jest :D

@Styksia pilnuj Styksa ;) 

@SpeedPowerPL trzymaj się tam. Daleko do Ciebie nie mam. Powodzonka.

@Matjus licz ten hajs na serwerze. Jako taki kontakt jest. Powodzenia!

@Zatrymany idź grać w lige yasuo. Może kiedyś jeszcze mnie zwyzywasz xD

@Shaane trzymaj się grzejnik :D 

Jest was naprawdę dużo. Nie dam rady każdego wymienić. Na każdego z nas przyjdzie czas. Nie mam już takiej chęci do gry jak to miało miejsce parę dobrych miesięcy temu. Miło się grało na serwerze, czasem wbiję. Dzięki za wszystko i może kiedyś wrócę. 

Ehhh, czyli to jednak prawda:(((. Chciałbym Ci podziękować Mistrzu za czas, który poświęciłeś na egzaminkach i, że wytrzymałeś ze mną hahah. Jesteś sympatyczną oraz z wielkim poczuciem humoru człowiekiem. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w tej Łodzi. <3 Trzymaj się i powodzonka w życiu Ci życzę. pa misiek:(

Edytowane przez rvbnx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin